19 / 04 / 2024

Keleşoğlu Holding’in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Keleşoğlu Holding’in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı son olarak Keleşoğlu Holding’i müşteri portföyüne kattı.



Türkiye’nin önde gelen şirket, kurum ve kişilerine profesyonel PR hizmeti veren ‘Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı’, fark yaratan projelere imza atarak kısa sürede büyümesini ikiye katladı. Kurulduğu 2014 Ekim ayından bu yana farklı sektörlerdeki müşteri portföyünü çeşitlendirerek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; son olarak Keleşoğlu Holding’i iletişim danışmanlığı yaptığı markalar arasına ekledi.


İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 37 yıllık deneyime sahip olan Keleşoğlu Holding; Bahar Ünal İletişim müşteri portföyünde yerini aldı. Sektöre öncülük yapan bir değer olarak yerli ve yabancı müşterilere hizmet veren Keleşoğlu Holding 1979 yılından beri 33 nitelikli projeye imza atmış bulunuyor.


Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, benimsediği özel hizmet anlayışı ile stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk yönetimi, finansal iletişim ve kriz yönetimi konularındaki birikim ve deneyimlerini sunmaya devam ediyor. Uzmanlık alanı inşaat ve gayrimenkul olan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, ayrıca perakende, enerji, turizm, AVM, ulaşım gibi sektörlere de hizmet veriyor.


Marka ve kurumlara iletişim danışmanlık hizmeti veren ve sektörde fark yaratmayı hedefleyen Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı’nın müşteri portföyünde; Gül Proje, Dağ Mühendislik, Era Gayrimenkul Türkiye, Babacan Yapı, Quasar İstanbul, Başyazıcı Grubu, Kumko Yapı, İstanbullines, SNA, Güral Porselen, Güral Premier Hotels&Resorts, STOSA Cucine, Spot ve İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği gibi sektöründe öncü markalar bulunuyor. 


İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yönetilen Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; genç, dinamik ve güçlü ekibiyle birlikte imza attığı başarılı projelerle adından söz ettirmeye devam edecek.


Geri Dön