29 / 03 / 2024

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.



İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı. Müşteri portföyünü genişleterek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal iletişim Danışmanlığı, stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, sosyal sorumluluk ve kriz yönetimi konularında danışmanlık hizmeti verecek.


İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor. Müşteri portföyünü genişleterek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal iletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı. Babacan Holding arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış-pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile turizm, jeotermal enerji ve lojistik alanlarında faaliyet gösteriyor.


Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle ayrışan Babacan Holding, faaliyet gösterdiği sektördeki yenilikçi entegre çözümleriyle tüm paydaşlarına ve topluma güven ile sürdürülebilirlik temelinde 2002 yılından bu yana hizmet sunuyor. 


Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına halkla ilişkiler hizmeti sunan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, benimsediği özel hizmet anlayışı ile stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk yönetimi, finansal iletişim ve kriz yönetimi konularındaki birikim ve deneyimlerini sunmaya devam ediyor.


Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşterileri arasında; Emlak Konut GYO, Dağ Mühendislik, Kumko Yapı, Stosa Cusine, Gül Proje, ERA Gayrimenkul, Başyazıcı Grubu, Quasar İstanbul, Bayraktar İnşaat, İstanbullines, Orgin Agro, Güral Porselen, Güral Premier Resorts & Hotels, Spot ve İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği gibi markalar bulunuyor



Geri Dön