26 / 04 / 2024

ı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı

ı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tokmaktepe ve Taliha Ünal ortaklığında kuruldu.

Keleşoğlu Holding’in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı son olarak Keleşoğlu Holding’i müşteri portföyüne kattı.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Stosa ve Kumko Yapı ile büyüyor!

Sektöre kattığı katma değerle adından söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, İtalyan mutfak devi Stosa ve İzmir’de 40 yıldır başarılı işlere imza atan Kumko Yapı ile büyümesini sürdürüyor.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Gül Proje'nin PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Optimum Yaşam Merkezi Bahar Ünal İletişim ile anlaştı!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor.Bahar Ünal İletişim Optimum Yaşam Merkezi’nin iletişim dnaışmanı oldu.

Demet Oğuz Bahar Ünal İletişim Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Demet Oğuz Bahar Ünal İletişim Genel Müdür Yardımcısı oldu. Demet Oğuz, Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni kurulan iletişim danışmanlığı şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşterileri artıyor!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni bir iletişim danışmanlığı şirketi kuruldu.Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, müşterileri gün geçtikçe artıyor!

Gürsu Bahar Ünal Kurumsal İletişim'den ayrıldı!

Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Gürsu Bahar Ünal 3 yıldır Genel Müdürlüğü'nü yürüttüğü Kurumsal İletişim A.Ş. şirketinden ayrıldı. Ünal, Kurumsal İletişim A.Ş.'den önce de Manifesto PR ve Bersay İletişim'de çalıştı.

Bahar Işıl İnşaat Konformist Konutları'nda 2+1 226 bin TL!

Beylikdüzü'nde Bahar Işıl İnşaat tarafından inşa edilen Konformist projesinde dükkanların fiyatı 360 bin TL'den, konutların fiyatı ise 178 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor...

ı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı Haberi

ı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı. Müşteri portföyünü genişleterek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal iletişim Danışmanlığı, stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, sosyal sorumluluk ve kriz yönetimi konularında danışmanlık hizmeti verecek.


İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor. Müşteri portföyünü genişleterek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal iletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı. Babacan Holding arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış-pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile turizm, jeotermal enerji ve lojistik alanlarında faaliyet gösteriyor.


Geliştirdiği kalite odaklı...