19 / 04 / 2024

Babacan Holding iletişim

Babacan Holding iletişim

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Prime Suites iletişim!

4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesi 142 daireden meydana geliyor. Projede taksitler 1.950 TL'den başlıyor. İşte Babacan Prime Suites iletişim...

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Babacan Premium Residence iletişim!

Babacan Premium Residence iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Babacan Yapı imzasıyla inşa edilen projede 40 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

Esenyurt Babacan Premium Konutları iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Babacan Premium Konutları iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 876 18 08 olarak belirlendi.

Babacan Premium Esenyurt iletişim!

Babacan Premium Esenyurt iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 28 bin 500 metrekareden oluşan projede 40 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Babacan Holding iletişim Haberi

Babacan Holding iletişim

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı. Müşteri portföyünü genişleterek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal iletişim Danışmanlığı, stratejik iletişim, marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, sosyal sorumluluk ve kriz yönetimi konularında danışmanlık hizmeti verecek.


İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor. Müşteri portföyünü genişleterek yoluna emin adımlarla devam eden Bahar Ünal iletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı. Babacan Holding arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış-pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile turizm, jeotermal enerji ve lojistik alanlarında faaliyet gösteriyor.


Geliştirdiği kalite odaklı...