25 / 04 / 2024

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.



Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi konusu: Sirketin amaç ve konusu baslıca sunlardır: 1- Her türlü metalin alım satım ithalat ve ihracatını yapmak, hurda hallerini isleyerek mamül haline getirmek. Özellikle Plastik, Demir, Krom, Bakır, Prinç,Sarı, Alüminyum Çinko, Cam, Saç, Kursun, Cobalt, Kalay, Çelik, Dökme Demir, Nikel gibi maddelerin mamüllerini, alasım ve hurda hallerini alıp satmak, preslemek, eritmek, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü Kagıt, Plastik mamül ve hurdalarının alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Metal eritme ve döküm tesisleri kurabilir, isletebilir bu tesisleri kurabilmek için gerekli alet ve edavatları temin edebilir, arsa ve gayrimenkul bina daire alabilir, kiralayabilir, satabilir, kiraya verebilir. 3- Plastikten mamul veya alüminyumdan mamül ürünlerin enjeksiyon yolu ile dökülmesi, bu ürünlerin ithalatı ihracı, toptan ticareti, ve pazarlanmasını yapabilir. 4- Her türlü ambalaj atıgı toplama ve ayırma faaliyetlerini yapabilir. Her türlü metal, plastik, krom, kursun, kablo, demir, alüminyum, bakır, sarı, kagıt, cam, plastik geri dönüsümünü yapabilir, bununla ilgili tesisler kurabilir, makine ve teçhizat kiralayabilir veya satın alabilir. Sirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüsümüne iliskin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali , ihracını yapmak. 5- Sirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dısında açılan ihalelere istirak edebilir, sirket maksat ve mevzuu ile ilgili bilimum toptan ve perakende imalat, dahili ticaret, ithalat, ihracat, mümessillik, komisyonculuk ve taahhüt isleri yapmak, yurt içinde ve uluslar arası taahhütlerde bulunabilir, ihalelere istirak edebilir. Konusuyla ilgili her türlü fuar ve sergilere katılabilir. Yurt içinde ve yurt dısında subeler atölyeler, satıs magazaları, depolar, ofis subelerini açabilir, ithalat ihracat yapabilir. 6- Resmi ve özel kurulusların veya sahısların arsaları üzerinde yapılacak her türlü insaatlarda taahhütlerde bulunmak, ihalelere girmek ve üstlenmek,taseronluk yapmak. Insaatlarla ilgili etüt, proje, mühendislik, müsavirlik, ve fizilipite çalısmaları yapmak. Toplu konut kanunda belirtilen hükümlere göre toplu konutlar, fabrikalar, karayolları, hava meydanları, liman garaj, çarsı gibi her türlü insaat islerini yapmak, projelendirmek, bayındırlık ve ulasım hizmetlerini yapmak ve her türlü insaat malzemelerinin alım satım ithalalat ve ihracatı ve dahili ticaretini yapmak, 7- Konusu ile ilgili her türlü ünite ve tesisi, yurtiçinde ve yurtdısında kurmak, çalıstırmak, bu konuda her türlü makine ve cihazlar ile bunların yedek parçalarını almak, satmak, kiralamak, ithal ve ihraç etmek. 8- Her türlü tehlikeli tehlikesiz atıkların nakliyesini yapmak, yurt içi ve yurt dısı her türlü nakliye faaliyetlerinde bulunmak.


Geri Dön