19 / 04 / 2024

Gülbeyaz Geri Dönüşüm adres

Gülbeyaz Geri Dönüşüm adres

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Güney tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Pilea Ham Madde Geri Dönüşüm Mamulleri İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pilea Ham Madde Geri Dönüşüm Mamulleri İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kadir Pekçene tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksal Yılmaz tarafından kuruldu.

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Önal ve Muhsin Arslan ortaklığında kuruldu.

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür, Emrullah Soysal ve Mehmet Faith Aktaş ortaklığında kuurldu.

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Gülbeyaz Geri Dönüşüm adres Haberi

Gülbeyaz Geri Dönüşüm adres

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi konusu: Sirketin amaç ve konusu baslıca sunlardır: 1- Her türlü metalin alım satım ithalat ve ihracatını yapmak, hurda hallerini isleyerek mamül haline getirmek. Özellikle Plastik, Demir, Krom, Bakır, Prinç,Sarı, Alüminyum Çinko, Cam, Saç, Kursun, Cobalt, Kalay, Çelik, Dökme Demir, Nikel gibi maddelerin mamüllerini, alasım ve hurda hallerini alıp satmak, preslemek, eritmek, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü Kagıt, Plastik mamül ve hurdalarının alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Metal eritme ve döküm tesisleri kurabilir, isletebilir bu tesisleri kurabilmek için gerekli alet ve edavatları temin edebilir, arsa ve gayrimenkul bina daire alabilir, kiralayabilir,...