25 / 04 / 2024

Güleç Teras Premium projesi seçkin yaşam alanları sunuyor!

Güleç Teras Premium projesi seçkin yaşam alanları sunuyor!

Yüz güldüren proje: Güleç Teras Premium Evin içinden, dış cephelerine, yeşil alanlarından dükkânlarına, apartman girişlerinden otopark alanlarına kadar her köşesi özel olarak tasarlanan akıllı evler, sahiplerine bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak



Yüz güldüren proje: Güleç Teras Premium Evin içinden, dış cephelerine, yeşil alanlarından dükkânlarına, apartman girişlerinden otopark alanlarına kadar her köşesi özel olarak tasarlanan akıllı evler, sahiplerine bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak. 


SEÇKİN YAŞAM ALANLARI 


Üstün korumalı kameralı güvenlik sistemi, sıra dışı havuzu, eğlenceli çocuk park ve alanları, nefes aldıran yeşil alan ve oturma sahaları, geniş yürüyüş yolları, multi kullanımlı tenis ve basketbol sahası, fitness salonu mutluluk ve huzur dolu bir hayat için tasarlanan akıllı evlerin özelliklerinden sadece bazıları. Kullanışlı salon ve oturma odaları özel olarak dizayn edilmiş tasarım harikası mutfaklarda yemek yapmak bir zevke dönüşüyor. 

Tüm bu ayrıcalıklara mevcut sektöre göre çok daha uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile sahip olunabilmesi Güleç Teras Premium Residence'ı farklı kılıyor. 


Taşyakan İnşaat, her geçen gün değeri artan projeler ile 35 yıllık tecrübesinin ışığında Nilüfer ve Bursa'yı şekillendirmeye devam ediyor. Son yıllarda Bursa'ya 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapan Taşyakan İnşaat'ın projelerinden dükkân veya konut edinenler, yüzde 50 ile 200 arasında değişen oranlarda kâr elde etti. Güleç Teras Residence ise şu ana dek yatırım yapanlara, yüzde 40'ın üzerinde kâr sağladı. 


Özlüce'nin en değerli mevkisinde Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yer alan Güleç Teras Premium Residence'ın ayrıcalıkları ezberleri bozan imkânlar sunuyor. Residence sakinlerinin her türlü ihtiyacını giderebileceği dükkânlar bulvarı bambaşka bir semte dönüştürecek. 


Sabah Bursa


Geri Dön