29 / 03 / 2024

Güllüoğlu Antalya'da 5'inci şubesini açtı!

Güllüoğlu Antalya'da 5'inci şubesini açtı!

1871’de başlayan baklavacılık serüveninde beşinci nesil olarak yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu, Antalya ’da 5’inci mağazayı açtı.



Faruk Güllüoğlu Antalya ’da 5’inci mağazayı açtı. Kentte günde 750 kilo baklava satıyor. 1871’de başlayan baklavacılık serüveninde beşinci nesil olarak yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu, bölgesel üs olarak konumlandırdığı Antalya’da yeni bir mağaza daha açtı.  Antalya bölgesinde bir üretim tesisi ve mevcut 2 mağazayla hizmet veren marka, Güzeloba, Şirinyalı ve Lara’daki mağazalarıyla Antalya’nın lezzet duraklarına üç yeni halka daha ekledi.


FRANCHİS İLE BÜYÜYOR 


Bölgedeki mağazalaşma atağını franchise iş modeliyle sürdürdüklerini ifade eden Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, “Antalya ve çevresinde bugüne kadar toplam yatırım miktarımız 8.5 milyon TL’yi aşarken bölgedeki istihdam sayımız ise yaklaşık 150 kişiye ulaştı. Yaz sezonunun başlamasıyla bugüne kadar geçen 2 aylık sürede toplam 3 mağazayı daha Antalya’nın hizmetine sunduk” dedi. Faruk Güllü, Antalya’da ilk mağazalarının açıldığı 2005 yılından bu yana 3 milyonu aşkın Antalyalının ve yerli/yabancı turistin mağazalarını ziyaret edip alışveriş yaptığını, günde ortalama 750 kilo baklava satıldığını sözlerine ekledi.


CİRONUN YÜZDE 15'İ TURİSTLERDEN 

Faruk Güllü,  mağazaları ziyaret eden tur firmalarının turist müşteri getirdiğini de vurgulayarak; “Turist sayısı değişkenlik göstermekle birlikte turistlerin yapmış olduğu alışveriş mağaza ciromuzun yaklaşık yüzde 15’ine denk gelmekte” açıklamasını yaptı. Faruk Güllü, Güzeloba, Lara ve Şirinyalı’da açılan yeni mağazaları için aylık müşteri hedefinin ise yaklaşık 40 bin kişi olduğunu da vurguladı.


Radikal


Geri Dön