20 / 04 / 2024

Faruk Güllüoğlu İstanbul Beşiktaş Şubesi Açıldı!

 Faruk Güllüoğlu İstanbul Beşiktaş Şubesi Açıldı!

Son dönemde franchise mağazaları ile sıkça gündeme gelenFaruk Güllüoğlu, zincirin en son halkasını Beşiktaş’ta açtı. Franchise sistemiile büyümeyi hızlandıran Faruk Güllüoğlu’nun Beşiktaş mağazası açılışına önde gelen simalar katıldı.




Franchise zincirinin son halkasını 25 Ocak 2013 tarihindeBeşiktaş’ta açan Faruk Güllüoğlu, burada oldukça büyük ve geniş kapsamlı birmağaza ile hizmet verecek. 500 metrekarelik alana sahip olan mağaza 2 kattanoluşuyor ve teras bölümünde de misafirlerini ağırlıyor. Beşiktaş Çarşıiçerisinde konumlanan mağaza, Faruk Güllüoğlu İstanbul konsepti dahilindedizayn edildi. Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetlerin de hakim olduğuBeşiktaş Şubesi, Faruk Güllüoğlu zincir restoranlarının en taze üyesi.


 Faruk Güllüoğlu İstanbul Beşiktaş Şubesi Açıldı!


Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü’nün veBeşiktaş işletmecisi Ergün Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Beşiktaşmağazası açılışına İstanbul’un önde gelen isimlerinden;  Zeytinburnu kaymakamı Sn. Mustafa MustafaDündar, Zeytinburnu  Müftüsü Sn. Yusufİzzettin Konuk Beşiktaş muftusu Hızır Hilmi Yavuz, Akparti Beşiktaş ilçebaşkanı Sn. İbrahim Yıldırım  Ve  daha birçok tanınmış sima katıldı. Çevre halkıtarafından büyük ilgi ile karşılanan açılış oldukça kalabalık bir katılımlagerçekleşti.Konuklara ikramların ve bugüne özel tadımlık baklava dağıtımınınyapıldığı açılışta gelen misafirler en iyi şekilde ağırlandı. Franchiseyatırımlarına her geçen gün hız veren Faruk Güllüoğlu, franchise sistemi ilenitelikli büyümesini sürdürerek şubelerini arttırmaya devam edecek. 



Geri Dön