26 / 04 / 2024

Faruk Güllüoğlu, franchise zincirine 3 mağaza daha ekledi!

Faruk Güllüoğlu, franchise zincirine 3 mağaza daha ekledi!

Franchiseyatırımlarını hız kesmeden sürdüren Faruk Güllüoğlu zincirine 3 yeni şube daha eklendi



Faruk Güllüoğlu markası Taksim Meydanı, Cihangir ve Libadiye’de açılacak yeni mağazalarıyla birlikte franchise mağaza sayısı 10 ‘a çıkıyor ve toplamda 34 mağaza sayısına ulaşmış oluyor.


 


İstanbul’un kalbi olarak nitelendirilen Taksim’de 2 mağaza birden açan Faruk Güllüoğlu, Taksim Meydanı ve Cihangir şubelerini hayata geçirdi. 8 Mart Cuma günü açılan Taksim Meydan ve Cihangir şubelerinin açılışına pek çok ünlü sima katıldı. Faruk Güllüoğlu, Anadolu yakasındaki müşteri taleplerini de göz ardı etmiyor ve 3 katlı Libadiye mağazasını da aynı hafta içerisinde müşterilerinin hizmetine açıyor.Faruk Güllüoğlu’nun, Anadolu yakasında libadiye caddesinde açılan yeni mağazasının açılışı ise 9 Mart Cumartesi günü yoğun katılım ile gerçekleşti.


 


 Taksim Meydanı ve Cihangir’de açılanşubelerinin konseptini Faruk Güllüoğlu Geleneksel olarak dizayn eden marka,İstanbul’un nabzının attığı Beyoğlu’nda baklavacılık geleneğini ve lezzet serüvenini bu mağazalar ile sürdürmeyi hedefliyor. Yeni açılan bir diğer şubeolan Libadiye ise Faruk Güllüoğlu İstanbul Cafe&Restoran konseptiyle hizmet vermeye başladı. 3 katlı olan Libadiye mağazasında geleneksel baklava ve tatlıların yanı sıra birbirinden lezzetli ve farklı sunumları da tatmak mümkün.

 


Kalitesinden ödün vermeden Küresel dünyaın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi hedefleyen Faruk Güllüoğlu, mağaza sayısını her geçen gün arttırmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi. Birbirinden çok farklı noktalarda var olmayı hedefleyen Faruk Güllüoğlu, şuan inşaatı devam eden projelerinden bahse derken müşterilerinin ihtiyacı olan her noktada kendilerini görebileceklerini ifade etti.



Geri Dön