18 / 04 / 2024

Faruk Güllüoğlu, 2012’nin Süper Markaları listesine girdi!

Faruk Güllüoğlu, 2012’nin Süper Markaları listesine girdi!

142 yıllık köklü bir geleneğin temsilcisi olan Faruk Güllüoğlu, Superbrands Türkiye 2012 tarafından ödüllendirildi...



Dünyada 87 ülkede düzenlenen ve her iki yılda bir Türkiye’de de gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2012 listesine giren markalara ödülleri verildi. Superbrands Türkiye tarafından 17 Nisan 2013 günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde Türkiye’nin Süpermarkaları’na ödülleri verildi. Listeye giren her dört markadan birinin gıda-içecek kategorisinden olduğu görüldü. Süpermarka seçiminde şirketin büyüklüğünün yanı sıra teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyma ve vergi sıralamasındaki yeri her zaman olduğu gibi büyük önem taşıdı. Seçici kurul bu yıl, Superbrands Türkiye listesinde yer alan 1089 markayı 300 markaya indirdi. Bu 300 marka içerisinden yalnızca 45 tanesi ödül alarak Superbrands logosunu kullanmaya hak kazandı. Türkiye’de tatlıcılık sektörünün büyük bir kısmına sahip olan geleneksel tatlı kültüründe başı çeken Faruk Güllüoğlu da 45 marka arasındaki yerini aldı.


Baklava başta olmak üzere Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini uzun yıllardır layıkıyla taşıyan ve nesilden nesile lezzet aktaran Faruk Güllüoğlu, tüketicisinin takdirini kazanmayı sürdürüyor. Superbrands Türkiye 2012’de de ödüle layık görülen ve Süper Markalar listesine girmeyi başaran Faruk Güllüoğlu, misafirlerine gösterdiği özeni ödüllerle taçlandırıyor. Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü konuya ilişkin şu sözleri sarfediyor: “Türk mutfağında geniş yer tutan geleneksel tatlı kültürümüze hakettiği değeri vererek bugünlere kadar layıkıyla taşıdığımıza inanıyorum. Faruk Güllüoğlu’nun geleneksel lezzetleriyle büyüyen daha nice nesillere şahit olacağız. Tüketicilerimizin bizleri her fırsatta takdir ediyor olmaları işimize olan sevgimizi ve bağlılığımızı arttırıyor. Süper Markalar listesine girerek tüketicilerimizin de bir kez daha takdirini aldığımızı düşünüyorum. Faruk Güllüoğlu markası adı altında geleneksel mutfak kültürümüzü en iyi şekilde yansıtmaya devam edeceğiz.”


Süpermarka seçimindeki marka seçim kriterlerinin tümüyle uyumluluk gösteren Faruk Güllüoğlu, “hijyen, tazelik, yüksek kalite, hizmet” anlayışı ile “gelenekselliği yitirmeyen, yenilikçi çalışma sistemi ve müşteri odaklı hizmet ve güvenilirlik” mottolarıyla öne çıkıyor. Süpermarkalar seçilirken; şirketin büyüklüğü, teknolojik yatırımları, işgücü kalitesi, yaratıcılık, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler, çevreye duyarlılık, etik değerlere uyma ve vergi sıralamasındaki yerine bakılıyor. Tüm bu kriterleri bünyesinde barındırarak Superbrands Türkiye 2012 Kataloğuna da girmeyi başaran Faruk Güllüoğlu, marka bilinirliğini her geçen gün başarılı adımlarla arttırmayı sürdürüyor. 


Geri Dön