28 / 03 / 2024

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.



Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşüm sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşümün başlı başına bir meslek olduğunu ve bu işi mutlaka bilmek gerektiğini vurgulayan Gülmez, dönüşüm projelerinde metrekaresi yüksek olan arsaları baz alarak, küçük arsaya sahip olanlara da büyük daire yapıp teslim ettiklerini söyledi.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Site bazında çizmiş oldukları bölgelerde düşük veya fazla olan arsalar olabildiği bilgisini veren Gülmez, şunları kaydetti:

“Burada en büyük metrekareyi baz alarak insanlara verebileceğimiz metrekarenin en yükseğini sunuyor, kimsenin hakkını birbirine geçirmiyoruz. Küçük olandan şu kadar, büyüğünden bu kadar para alacağız dersek bu işin sonunu getiremeyiz. Bu nedenle metrekaresi büyük olan maliklerin arsalarını baz alarak küçük olanlara da büyük daire yapıp teslim ediyor ve herkesin memnun olmasını sağlıyoruz.”

Eski evlerinde anıları olan insanların, yenilenecek evlerinde de daha güzel anılar biriktirebileceklerini savunan Gülmez, bir binada oturanların tamamının gönlünü alarak dönüşüm yapmak istediklerini vurgulayarak, “Bu yüzden işi bizlere vermelisiniz” çağrısı yaptı.


Geri Dön