19 / 04 / 2024

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards 2014'e aday gösterildi!

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards 2014'e aday gösterildi!

Deneyim İnşaat’ın LEED Sertifikalı Gülnar Evleri, “ Luxury Lifestyle Awards 2014 ” e aday gösterildi. “ Altın Taç Ödül Töreni ” 29 Ağustos 2014’ de Londra’da gerçekleşecek.



Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, 15 ayrı kategoride düzenlenen “Lüks Yaşam Ödülleri 2014”e, “Dünyada Lüks Konut” alanında Türkiye’den Zekeriyaköy Gülnar Evleri aday gösterildi.


Bilindiği gibi 2013 yılında, merkezi ABD’de bulunan Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED programı kapsamındaki ‘Leed for Homes’ sertifikası, Türkiye’de ilk defa Deneyim İnşaat’ın hayata geçirdiği ‘’Gülnar Evleri” projesine verilmişti.


Yılın en çok merak edilen “Luxury Lifestyle Awards” isimli lüks yaşam ödülleri, 29 Ağustos tarihinde Londra Langham Oteli’nde gerçekleştirilecek. Ödül kazanan firma “Altın Taç” ile ödüllendirilecek.


Bu ödüle layık görülen firmalar, uluslararası denetim firması Price Waterhouse Coopers tarafından denetleniyor. Komite tarafından lüks alanında çok geniş bir skalada yer alan firmalar arasından tarafsız ve objektif bir değerlendirme yapılarak ödüle layık firmalar belirleniyor. Ödül jürisini uluslararası lüks üretim yapan firmalar, bağımsız denetçiler, hedef kitle medyasının editörleri, iş dünyası analistleri oluşturuyor.


 


Geri Dön