28 / 03 / 2024

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe Belediyesi İmar Planları, Konak Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını söyledi...



Konak Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumunda Gültepe Bölgesi İmar Planları, oylandı. Çınartepe, Atamer, Millet, Murat, Trakya, Anadolu, Saygı, Mehmet Akif, Ulubatlı, 26 Ağustos, Yavuz Selim, Zeybek, Huzur, Cengiz Topel ve Boğaziçi Mahalleleri'nin yer aldığı 300 hektarlık alanı ve 15 mahalleyi kapsayan Gültepe Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu önerisi Konak Belediye Meclisi tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

SIRA BEŞTEPELER'DE

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, geçmişte düzenlenen plan taslağının Büyükşehir Belediyesi’nin eksikler tespit etmesi üzerine Konak Belediyesi'ne iade edildiğini belirten Başkan Abdül Batur, "Biz 6 aylık süreç içinde tamamladık. Özellikle alan içindeki çalışmalarımızı daha çok sosyal tesis alanı, daha çok yeşil alan, rekreasyon alanı, resmi ve kamu binaların yapılması üzerinde durarak yaptık. Bundan sonraki süreçte Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu'ndan ve Büyükşehir Belediyesi'nden geçecek. Sonra da askıya çıkacak" diye konuştu. Başkan Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını, sonrasında da Tepecik'ten Mersinli'ye kadar alanı düzenleyeceklerini ifade etti.


Geri Dön