19 / 04 / 2024

Gümüş dibe vuruyor! Canlı gümüş fiyatları yorum! 27 Eylül 2022 gümüş fiyatları ne kadar?

Gümüş dibe vuruyor! Canlı gümüş fiyatları yorum! 27 Eylül 2022 gümüş fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatları bugün yine düşüşe geçti. Vatandaşlar ise konu hakkında araştırmalarını hızlandı. Peki gümüş en kadar? Gümüş fiyatları artacak mı? İşte detaylar...



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarındaki dalgalanmaya değinerek gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi ve yatırımcıları gümüş konusunda uyardı. 

Yatırımcıları uyaran Memiş, altından sonra gümüşe yatırım yapabileceklerini şu sözlerle açıkladı: ''Gümüş'te değer artışları devam edecek'' dedi ve gümüş fiyatlarının ilerleyen günlerde yükseleceğini ve yatırımcısına kazandıracağını işaret etti.

Doların gücü gümüş fiyatlarında deprem etkisi yarattı! 26 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş dolara yenik düştü! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişme

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön