24 / 04 / 2024

Volkswagen'in Eylül fiyatları beğeni topladı! İşte Golf'ün 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen'in Eylül fiyatları beğeni topladı! İşte Golf'ün 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Satışa sunulduğu günden bu yana Avrupa’nın en çok satılan otomobilleri arında bulunan ve herkesin merakla takip ettiği Volkswagen Golf’ün eylül ayı fiyatı açıklandı. İşte, Volkswagen Golf’ün 27 Eylül 2022 fiyat listesi…



Volkswagen in Eylül fiyatları beğeni topladı! İşte Golf ün 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Otomobil meraklılarının en çok tercih ettiği markalardan olan Volkswagen’in 1974 yılında tanıttığı Golf modeli için Eylül ayına özel fiyatlar yayımlandı. 

Düşük yakıt tüketimi ve tasarımıyla beğeni toplayan Golf, kullanım kolaylığı sağlayan teknolojiyle birlikte kompakt dış boyutları, şaşırtıcı derecede geniş iç mekanıyla sportif bir araç.

Volkswagen Golf, akıllı telefonunuzu araç ekranına yansıtarak sürüş esnasında uyumlu uygulamalara multimedya ekranından kullanım kolaylığı sağlıyor.

Volkswagen Golf, Golf 1.0 TSI 110 PS benzinli motoruyla rakipleri arasında en çok tercih edilenlerin başını çekiyor. 7 ileri otomatik DSG şanzıman ile muadillerinin bir adım önüne geçen Golf, tasarımıyla da otomobil meraklılarını kendine hayran bırakıyor. Önden çekişi ile yolda kalmayan Volkswagen Golf, 380 lt bagaj hacmiyle geliyor.

Peki Volkswagen Golf’nin teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Golf’nin teknik özellikleri ve 27 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön