17 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi

Altın fiyatları ile birlikte en çok merak edilenler arasında değerli metal olan gümüş yer alıyor. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusu üzerine uzman isimden şaşkına çeviren açıklama geldi.



Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Geçtiğimiz hafta bir günde yüzde 9 değer kazanan gümüş, bu hafta düşüşe geçti.

13 TL sınırına dayanan gümüş fiyatları ABD tarım dışı istihdam verilerin açıklanmasının ardından düşüşe geçti ve 11 TL seviyelerinde işlem görüyor. Bu düşüş karşısında yatırımcılar endişelenirken Alrtın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için yıl sonunu işaret ederek yatırımcıları uyardı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön