23 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar geriledi. Yeni haftaya büyük yıkımla başlayan gümüş fiyatları resmen yerle bir oldu. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Gümüş fiyatları için uzmanlardan gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlar şu açıklamaları yaptı. Gümüş fiyatlarının Temmuz ayında atak yapacağını ve gümüş fiyatlarının 12 lira seviyesinin geçeceği öngörülüyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatlarındaki 11 lira seviyeleri alış fırsatı olarak değerlendiriliyor. Bu seviyelerde gümüş bozdurulmaması gerektiğini vurgulayan uzmanlar gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor.

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları dikkat! Son dakika gümüş fiyatları 27 Haziran 2022

Gümüş yatırımcılarına büyük şok! Gümüş fiyatları düştü! Son dakika gümüş fiyatları 26 Haziran 2022...

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön