18 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! 

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! 

Gümüş fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. 14 TL'yi geçerek rekor denemeleri yapan gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş ise elinde gümüş olanları tek tek uyardı! Son dakika gümüş gelişmesi.



GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ TL OLDU? 6 ARALIK 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira? 6 Aralık 2022 gümüş fiyatları kaç TL? yatırımcıların gün içinde merak ettiği konular başında geliyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün yüzde 0,04 düşüşle 22,39 dolardan işlem görürken gram gümüş fiyatı 13,32 liradan alınıp 13,80 liradan satılıyor.

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş yaptı yine yapacağını! İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi!

Gümüş yatırımcıları bayram etti! Son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön