19 / 04 / 2024

Gümüş için geri sayım başladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Gümüşte son dakika gelişmeler...

Gümüş için geri sayım başladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Gümüşte son dakika gelişmeler...

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Gümüş bugün 12 lira bandını görse de bu seviyede tutunamadı. Gümüş fiyatlarında bu yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..



Yatırımcılar gümüş fiyatlarını yurt içi piyasalarda yakından takip etmeye devam ediyor. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi derken beklenen 12 lira seviyesi geldi. 12 lira seviyesini gören yatırımcılar hazırlıklarını yapmaya başladı. Peki gümüş için bozdurma zamanı geldi mi? İşte gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön