26 / 04 / 2024

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Vatandaşlar tercihlerini altın yerine artık gümüşten yana yapıyor. Altına olan talep gittikçe azaldığı şu günlerde gümüşe olan talep yükseldi. Neden mi? İşte cevabı...



Gümüşe olan talep son zamanlarda gittikçe artmaya başladı. Milyonlarca vatandaş altın yerine artık gümüşü tercih etmeye başladı. Neden mi? Çünkü altın fiyatları çok yükseldi. Yatırımcılar ve altın almak isteyen bir çok vatandaş artık tercihlerini gümüşten yana kullanıyor.

 Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

GÜMÜŞE TALEP ARTIYOR

Özellikle şu dönemlerde düğün ve nişan hazırlığı yapan çiftler altın alyans fiyatlarının pahalılığından dolayı gümüş alyansları tercih ediyorlar. Altın alyanslar 8-10 bin TL arasında değişirken, gümüş alyanslar ise 500-700 TL arasında fiyata satılıyor. Bu konuda Gümümüşçü Meryem Ercan, kış aylarının norlamde sakin olduğunu fakay bu sene kış aylarında yoğunluk oluştuğunu söyledi. Altın yerine gümüş almak onda birinden daha düşük maliyete geldiğini söyleyen Mercan, vatandaşların düğün hazırlıklarında dahi gümüşe yöneldiklerini söyledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön