24 / 04 / 2024

  KİPTAŞ taksit erteleme

  KİPTAŞ taksit erteleme

KİPTAŞ'tan ertelenen taksit ve ara ödemelere ilişkin ek düzenleme yaptı. KİPTAŞ tarafından yapılan açıklamada, ''Ötelenen taksitler hazirandan başlayarak her ay tek taksit ödenecek şekilde devam edecek'' denildi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

Hayata geçirdiği sık sık gündeme gelen KİPTAŞ'tan 'Mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Yıktık, yaptık, teslim ettik." dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ'ın 4,5 yılda 2 bin 95 yeni konut ürettiğini açıkladı. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

  KİPTAŞ taksit erteleme Haberi

  KİPTAŞ taksit erteleme

KİPTAŞ, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ertelediği ara ödeme ve taksitlerin tahsilat tarihlerine ilişkin ek düzenlemeye yaptı…

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ertelediği ara ödeme ve taksitlerin tahsilat tarihlerine ilişkin, "Ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşlarımız için bir adım daha atıyoruz. Taksitleri ikişer ay öteliyor, ara ödemeyi ise taksitlendiriyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; KİPTAŞ'tan yapılan açıklamada, 22 Mart'ta açıklanan "sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi vatandaşların nisan ve mayıs aylarına ilişkin taksit ve ara ödemelerinin ertelenmesi" kararında düzenleme yapıldı.

Bu kapsamda Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi ile Çatalca Sosyal Konut Projesi'nin nisan ve mayıs taksitleri, Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm Projesi'nde (Locamahal) dönüşüme tabi tutulan hak sahiplerinin nisan ve...