19 / 04 / 2024

  Mardan Stadyumu 2. ihalesi ertelendi mi 

  Mardan Stadyumu 2. ihalesi ertelendi mi 

Mardan Palace Otel'in stadyumuyla spot otel bloğu ve personel lojmanının, otelin SGK'ya prim borçları nedeniyle ikinci kez ihaleye çıkarıldı.Talep olmayınca komisyon bu satışı da düşürdü. İhalenin yeniden bir değer tespitiyle yapılacağı söylendi...

Mardan Stadyumu'na yine alıcı çıkmadı!

Mardan Palace Otel'in stadyumuyla spot otel bloğu ve personel lojmanının, otelin SGK'ya prim borçları nedeniyle ikinci kez ihaleye çıkarıldı.Talep olmayınca komisyon bu satışı da düşürdü. İhalenin yeniden bir değer tespitiyle yapılacağı söylendi...

Mardan Stadı ve personel lojmanlarına alıcı çıkmadı!

2010 yılında Dünyanın En Lüks Oteli seçilen Mardan Palace Hotel'e ait Mardan Stadyumu'na alıcı çıkmadı. 

Mardan Palace Hotel icradan satılıyor!

Antalya Kundu’da yer alan, masalları aratmayacak konseptiyle birçok büyük organizasyona ev sahipliği yapan ve açılışıyla büyük sansasyon yaratan Mardan Palace Hotel icraya düştü.

Antalya Mardan Palace icradan 650 milyon TL'ye satılıyor!

2009 yılında yapılan Mardan Palace, Antalya 4. İcra Müdürlüğü tarafından 650 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Tesisin satışının ilk ihale tarihi 3 Haziran saat 14.00, ikinci ihale tarihi de 30 Haziran saat 14.00'de yapılacak.

Mardan Palace Hotel 719.7 milyon TL'den satışa çıktı!

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un 1.4 milyar dolar bedelle yaptırdığı Mardan Palace Hotel belediyeye olan borçlarından dolayı satışa çıktı. Otelin ihalesi 3 Haziran'da yapılacak!

Trabzon Akyazı Stadyumu kendi kendini temizleyecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca Trabzon'da yapılan Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu, çatı sistemiyle Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacak.

Sarıgazi Stadyumu yenilendi!

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılar kadar spor yatırımları ile dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek yenilemesi tamamlanan Sarıgazi Stadyumu’nu hizmete açtı

Gaziantep Arena Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Ağustos 2013 tarihinde temeli atılan Gaziantep Arena Stadyumu'nun 2015 sonunda tamamlanması planlanıyor. 110 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen stadyumda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Stadyumu 33 bin seyirci kapasitesine sahip olacak!

Kocaeli Stadyumu tamamlandığında İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapılan 33 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor..

Kocaeli Stadyumu nasıl tasarlanacak?

Kocaeli'de inşaatı süren 33 bin kişilik stadyum yükselmeye devam ediyor. Kocaeli stadyumu tamamlandığında mimari açıdan İzmit 'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek. Stadyum TOKİ tarafından yapılıyor.

Kocaeli Stadyumu pişmaniyeye benzeyecek!

Kocaeli’de inşaatı süren 33 bin kişilik stadyum yükselmeye devam ediyor. Kocaeli stadyumu tamamlandığında mimari açıdan İzmit’in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek.

Antalya 100. Yıl Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Haziran 2013 tarihinde temeli atılan Antalya 100. Yıl Stadyumu'nun 2015 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. Antalya 100. Yıl Stadyumu; Akay İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Eskişehir Stadyumu ne zaman bitecek?

Sazova Mahallesi'nde bulunan Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nın yanında yer alan Eskişehir Stadyumu'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stadyumun bu yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

  Mardan Stadyumu 2. ihalesi ertelendi mi  Haberi

  Mardan Stadyumu 2. ihalesi ertelendi mi 

Azeri iş adamı Telman İsmailov'a ait olan Mardan Palace Otel'in stadyumuyla spot otel bloğu ve personel lojmanının, otelin SGK'ya prim borçları nedeniyle 101 milyon lira bedelle satışa çıkarılmasına ilişkin ikinci ihale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi 4. İcra Takip ve Haciz Satış Merkezi'nde gerçekleşti. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre ihaleye ilk olarak stat çıkarıldı. 51 milyon lira bedel ve 3 milyon 825 bin lira teminatla satışa açılan stat için 5 dakika bekleyen komisyon üyeleri açık artırmaya katılan olmayınca satışı düşürdü.

İhale komisyonu ikinci ihalede, otele ait personel lojmanlarını satışa sundu. 50 milyon lira bedel ve 3 milyon 750 bin lira teminatla satışa sunulan lojmanlar için de talep olmayınca komisyon bu satışı da düşürdü. İhalenin yeniden bir değer tespitiyle yapılacağı...