26 / 04 / 2024

  Smart Builder Gayrimenkul şirketi

  Smart Builder Gayrimenkul şirketi

Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Minsin tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

Bu dönemde Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü alınır mı? İşte 24 Haziran 2023 fiyat listesi

Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü fiyatı ne kadar oldu? İşte Karaca Vantuz Smart Touch Kazanlı Ütü 24 Haziran 2023 fiyat listesi...

Homend'den Babalar Günü fırsatı: Smart Airfryday alana, bin 499 TL değerindeki Royaltea hediye

Homend, Babalar Günü fırsatını açıkladı. Babalar Günü kampanyası dahilinde Smart Airfryday alana, bin 499 TL değerindeki Royaltea hediye edilecek. İşte detaylar ve Homend Airfrday 2503H satış fiyatı...

LG Smart TV'ler yüzde 10 indirimle Vatan Bilgisayar'da! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Web'e özel kampanya... vatanbilgisayar.com’dan seçili LG televizyon alanlar, sepette yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da LG 65 inç 4K Smart TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Yeni evlenecekler müjde! Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 Lt Yağsız Fritöz indirime girdi! İşte 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecek çiftler, Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 lt Fritöz yüzde 26 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki Xiaomi Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte detaylar..

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Homend Royaltea Smart 1791H Inox Konuşan Çay Makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Homend Royaltea Smart 1791H Inox Konuşan Çay Makinesi, 8 kişiye yetecek kadar çay demleme kapasitesi ve uzaktan komut verebileceğiniz wifi özelliği ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi, gelişmiş 500 Wattlık motor gücü ile çalışarak bulunduğu ortamdaki mikropları temizler.Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Vestel 55U9700 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV sahip olduğu gelişmiş teknolojisi ile çokça tercih ediliyor. Her bütçeye uygun fiyatıyla da yüzleri güldürüyor.

Arzum AR4095 Smart Cyclone Toz Torbasız Filitreli Süpürge kaç TL,en ucuza nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Smart Cyclone Toz Torbasız Filitreli Süpürge, sahip olduğu 899 Watt'lık yüksek emiş gücü ve Hepa filtreleme teknolojisi sayesinde tozları tamamen hapseder. 

Sunny SN65FMN240 Frameless 65 inç 164 Ekran 4K Webos Smart TV kaç TL? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sunny SN65FMN240 4K Smart TV, güçlendirilmiş yapay zeka ve Türkçe akıllı ses asistanı ile en akıllı, en kolay smart TV deneyimini yaşatır. Peki Sunny 65 inç Smart TV ne kadar, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

  Smart Builder Gayrimenkul şirketi Haberi

  Smart Builder Gayrimenkul şirketi

Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Minsin tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.


Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat, hafriyat işleri yapmak, köprü, baraj, otoyol, liman ihaleleri almak, konut, iş hanı, otel ve benzeri inşaat işleri yapmak, başkasına yaptırmak ve satmak. 3-Her türlü inşaat, sıhhi tesisat malzemeleri almak, satmak, ithal ve ihracat etmek 4-Her türlü nalburiye ve hırdavat malzemesi almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. 5-Demir,çelik,çinko,kalay,sac,alüminyum,gibi her türlü maden ve...