29 / 03 / 2024

  toki para iadesi ne zaman

  toki para iadesi ne zaman

Koronavirüs salgının ülkemizde yayılması ile birçok sektörde yeni düzenlemeler yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından para iadesi bekleyen vatandaşlar ise bu dönemde ‘TOKİ para iadesi ödemeleri ertelendi mi?’ sorusunu araştırmaya başladı. İşte merak edilen sorunun cevabı…

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

TOKİ'ye başvuranlar dikkat! TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır? Bir bir açıklandı! Şimdi bakın! 

TOKİ'ye başvuru yapan ancak kurada ismi çıkmayan binlerce vatandaş, para iadesinin nasıl yapıldığını merakla araştırıyor. Peki TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır?

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ para iadesi hangi bankadan alınacak?

TOKİ sosyal konut projesine başvuran vatandaşlar 500 TL ödeme yapmıştı. Başvurusu onaylanmayanlar 500 TL geri ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.

TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerine başvuranlar "TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak?" sorusunun yanıtı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat...

TOKİ iade paralarının sorgulaması devam ediyor! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ para iadesi, kuralarda ismi çıkmayan vatandaşların araştırdığı konular arasındadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtlar!

TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ para iadesi konusu şu sıralarda vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaktadır. Başvuru yapan ancak kura çekilişlerinde ismi çıkmayan kişiler, TOKİ para iadesinin ne zaman açıklanacağını sorguluyor. İşte o soruların yanıtları!

TOKİ para iadesi gerçekleştirecek! Paranızı almadıysanız hemen buraya bakın içeride paranız kalmasın

Tarihin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda çıkmayan çok sayıda vatandaş da var. TOKİ tarafından bu vatandaşların başvuru parası iade edilecek.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

  toki para iadesi ne zaman Haberi

  toki para iadesi ne zaman

Geçtiğimiz günlerde kura çekimleri yapılmıştı. İsimleri okunmayan kişiler TOKİ iade ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak etmeye başlamıştı. Son günler koronavirüs salgını kapsamında yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşalar, TOKİ para iadesi ödemeleri ertelendi mi? sorusuna araştırmaya başladı. İşte o sorunun cevabı…

Akşam’da yer alan habere göre; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yapılan 100 bin sosyal konut projesinde geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Tuzla, Başakşehir ve Arnavutköy kura çekimlerini tamamlanmıştı. Kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar ise geri ödemelerin ne zaman yapılmaya başlayacağını merak etmeye başlamıştı.

TOKİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapılan konutlardan ev sahibi olabilmek için kayıt parası yatıran kişilere para iadesi kura çekimlerinden 2 hafta sonra yapılacak. Vatandaşların, para iadeleri için TOKİ başvuru parası yatırdıkları banka şubesini ziyaret etmeleri yeterli olacak.

SÖZLEŞME İMZALANMASI

Konut...