25 / 04 / 2024

0.98 konut kredisi

0.98 konut kredisi

Konut kredi faizleri güncellendi. Beklene düşüş yine gelmedi. İşte konut kredi faiz oranlarında son durum Ocak 2019...

Konut kredi faiz oranlarına 2019'un ilk güncellemesi geldi!

Konut kredi faiz oranları bu sabah güncellendi. Kampanyalı faiz oranları dışında en düşün konut kredi faiz oranı yüzde 1,91 olarak açıklandı...

0,98 konut kredisi kullandıran banka sayısı 6’ya çıktı!

Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, İş Bankası ve Vakıf Katılım’ın ardından Ziraat Katılım Bankası da konut kampanyasına dahil olduğunu açıkladı. Ziraat Katılım, aktif olarak kredili çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar payı oranı sunuyor.

İş Bankası da konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi!

İş Bankası Genel Müdürü Bali, "Ülkemizin içinde bulunduğu ve güç birliği gerektiren böyle dönemlerde büyük kurumların sorumluluk üstlenmesi ve elini taşın altına koyarak zorlukları paylaşması gerektiğini düşünüyoruz." dedi...

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Ziraat Bankası, Vakıfbank ev kredisi... 0.69 Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır!

Yeni Evim orta gelirliye konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Bankaların 0.69 Konut kredisi hesaplamasıyla ilgili detaylar bu haberimizde…

0.69 konut kredisi veren bankalar hangileridir? 0.69 konut kredisi şartları 2023 nelerdir?

0.69 konut kredisi gündemde yer alan konulardan biridir. Özellikle 0.69 konut kredisinin şartları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaktadır. İşte detaylar!

0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0,69 konut kredisi şartları ev almak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. 0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0.69 konut kredisi kimler alabilir? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

Orta gelirliye konut projesi kapsamında kredi desteği verileceği geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu haberin ardından konut kredisi faiz oranı hesaplama sürecine dair armalar da artış yaşandı.

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından gözler başvuruların başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, 0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte tüm merak edilenler...

Kimse evsiz kalmasın diye Ziraat Bankası'ndan 0 faizli konut kredisi! SGK ile anlaştı... İşte başvuru şartları

Konut satışlarında istenilen fahiş fiyatlar nedeniyle banka kredisine ihtiyaç duymadan ev almak neredeyse hayal oldu. Vatandaşın konut alımını kolaylaştırmak için beklediği destek Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. SGK, Ziraat Bankası ile anlaşarak sıfır faizli konut kredisi veriyor.

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi geldi! 0 faizli konut kredisi nasıl alınır?

Ev hayali kuran vatandaşların beklediği faizsiz konut kredisi müjdesi geldi. Peki 0 faizli konut kredisi nasıl çekilir?

0.74 faizli konut kredisi şartları nedir?

Geçtiğimiz haftalarda birçok sektör için kredi kampanyası başladı. Kampanya kapsamında ikinci el konutlar için 0.74'ten kredi kullandırılıyor. Peki 0.74 konut kredisi şartları nedir?

Katılım bankalarından 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Katılım bankaları, kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek geldi. Katılım bankaları da 0,64 faiz oranlı konut kredisini yürürlüğe alınıyor...

0,64 faizli konut kredisi başvuruları başladı!

Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisi başvuruları başlıyor. Türkiye tarihinin en düşük konut kredisi faiz oranı olarak belirlenen 0,64 faizli krediyle 15 yıla varan vade imkanı sunuluyor. Peki düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

İNG Bank'ın konut kredisi faizleri yüzde 0.89’a geriledi!

İNG konut kredisi faizleri 10 gün içinde bir kez daha düştü. Bankanın konut kredisi faiz oranları %0.90’ın da altına geriledi.

0.98 konut kredisi Haberi

0.98 konut kredisi

Konut kredi faiz oranları yeniden güncellendi. Sadece bir banka konut kredi faiz oranında indirime gitti. 

Anadolubank 5 yıllık konut kredi faiz oranını düşürürken, 10 yıllık konut kredi faiz oranını değiştirmedi. Bankanın 5 yıllık kredi faiz oranı yüzde 2,59'dan yüzde 2,49'a düştü. 

120 aylık en düşük faiz yüzde 1,91

En düşük konut kredi faiz oranını ING Bank veriyor. Banka 5 yıllık ve 10 yıllık konut kredilerinde yüzde 1,91 faiz oranı uyguluyor. 

Kuveyt Türk 5 yıllık konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,89 faiz oranı, 10 yıllık kredi kullanmak isteyenlere ise yüzde 1,94 faiz oranı uyguluyor. 

Ziraat Bankası'nın konut kredi faiz oranı yüzde 1,98. Akbank ise 120 aylık kredilerde yüzde 2,01 faiz uyguluyor. 

120 aylık en yüksek faiz yüzde 2,80

En yüksek konut kredi faiz oranını ICBC Bank ile...