25 / 04 / 2024

11.Mahalle Beylikdüzü açık adresi

11.Mahalle Beylikdüzü açık adresi

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 11.Mahalle Evleri projesinde ara kat 2+1'lerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor...

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve parti ayırt etmeksizin kentsel dönüşüm yapmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili de konuştu. İşte Bakanın o açıklaması....

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

ÖTV'siz araç listesi belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak! Araba almadan önce herkes baksın!

Binlerce kişi uygun fiyata araç satın almaya çalışıyor. ÖTV'siz araç satın almak isteyenler için indirimli araçların listesi belli oldu. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak. İşte ÖTV'siz araçlar ve fiyatları...

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

Emekli maaşı almak için bakın neler yaptılar! Duyanın ağzı açık kalacak!

Emekli maaşı almak amacıyla 4 bini aşkın kişi, sahte boşanma yoluna gitti. Denetimlerden sonra kâğıt üzerinde boşananların maaşları kesildi. Tüm ödemeler ise tahsil edilmeye başlandı.

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar rakamlar karşısında ağzı açık kaldı.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Ons altın mart 2022'den bu yana ilk kez 2020 dolara yükseldi. Ons altından aldıpı destekle altın ve altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

11.Mahalle Beylikdüzü açık adresi Haberi

11.Mahalle Beylikdüzü açık adresi


180 milyon lira yatırımla inşa edilen 11.Mahalle projesi Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 11.Mahalle Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yer alıyor.


11.Mahalle Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 konut tiplerine yer veriliyor. 11.Mahalle Evleri projesinde daire büyüklükleri 80 - 200 metrekare arasında değişiyor.


Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi ile 0212 856 02 22'yi arayarak iletişime geçebilirsiniz. 11.Mahalle Evleri projesi Ekim 2018 yılında teslim ediliyor.


11.Mahalle Evleri projesinde 600 konut, 9 ofis ve 28 dükkan yer alıyor. 11.Mahalle Evleri Beylikdüzü projesi 29 bin 918 metrekare alanda inşa ediliyor.


11.Mahalle Evleri'nde ara kat 2+1 daireler 426 bin liradan, bahçe katı 2+1 daireler 432 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 11.Mahalle Evleri'nde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.



19 soruda 11.Mahalle Projesi!



Adres: Adnan Kahveci...