24 / 04 / 2024

11Sight Ercan Gümüş

11Sight Ercan Gümüş

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Video ile ev seçiliyor!

Görüntülü etkileşim platformu 11Sight'ın Türkiye ülke müdürü Ercan Gümüş, geleneksel emlakçılık yöntemlerinin artık geride kaldığını söylüyor....

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

Gümüşhane'de TOKİ konutlarına başvurular başlıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımı tamamlanmak üzere olan 530 konutluk yeni TOKİ konutlarının başvurularının 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasına yapılacağını açıkladı. 

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhanespor'un tesislerini Belediye devralacak!

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde başlayan Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda yapına son toplantıda, meclisin gündeminde olan konular görüşüldü.

Gümüşhane Bahçecik Barajı’nın ihalesi 22 Ağustos'ta!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 1.840 konut!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, konut projeleri kapsamında Hasanbey mahallesinde incelemelerde bulundu. Çimen, kente kazandıracakları konut projelerine adım adım yaklaştıklarını belirtti.

Gümüşhane’de yeni itfaiye müdürlüğü çalışmaları başladı!

Gümüşhane Belediyesi yeni İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, beraberinde İtfaiye Müdürü Muzaffer Pezük ve İtfaiye ekipleri ile birlikte Yeni Mahalle’de başlatılan çalışmaları inceledi.

Ercan Çimen, Gümüşhane'deki mimarlarla buluştu!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,Belediye hizmet binasındaki Belediye lokalinde mimar, mühendis ve yapı denetim firmaları ile yaptığı toplantıda kent estetiği konusunda yaşanan sorunları dile getirerek, çözümü için fikir alışverişi bulundu.

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları sona erdi!

Gümüşhane Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya katıldı.

TOKİ Gümüşhane'de bin 248 konut inşa edecek!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Başkan Çimen, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı eliyle Gümüşhane'de bin 248 konut yapılacağını belirterek çalışmalara başlandığını söyledi.

TOKİ Gümüşhane'ye 1.248 konut yapacak!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 2016 yılı içerisinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı eliyle Hasanbey ve Bağlarbaşı'nda toplam bin 248 konut üreteceklerini açıkladı.

11Sight Ercan Gümüş Haberi

11Sight Ercan Gümüş

Gayrimenkul sektörü koronavirüs nedeniyle bambaşka bir kimliğe bürünüyor. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, teknoloji şirketi 11Sight, koronavirüs sürecinde emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı.

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini söylüyor.

Video ile ev...