26 / 04 / 2024

15 şehir hastanesi

15 şehir hastanesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir Hastaneleri Projesi ile sağlık hizmetinin kalitesini daha da artırıyor, bütün imkanları bir araya topluyor, hizmet alımını, hizmet sunumunu çok daha kolaylaştırıyoruz" dedi...

15 milyara 15 hastane!

Kamu özel işbirliği kapsamında 15 şehir hastanesi bir kamu sağlığı merkezi için ihalesi daha önce tamamlanan mütteahhit firmalarla İstanbul'da 15.73 milyar lira değerinde anlaşma imzalandı....

15 Şehir Hastanesi için imza töreni bugün gerçekleşiyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 14 ilde kamu - özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek 15 şehir hastanesi ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu binasının imza töreni bugün İstanbul'da yapılacak...

Bilkent Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şehir hastaneleri hayalim olan projeler dizisiydi' dediği o hastanelerden biri olan Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor. Hastanenin 15 Şubat-15 Mart tarihlerinde hizmete başlaması planlanıyor.

Sancaktepe Şehir Hastanesi bugün ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek. 

Adana Şehir Hastanesi 15 Eylül'de açılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül’de hastane kabulüne başlayacak bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda rehabilitasyon ve yeni dönel kavşak yapımını sürdürüyor.

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

Astra Group 15 estetik hastanesi açacak!

Astra Group, sağlık sektörüne de adım attı. Medikal estetik ve plastik cerrahi alanında zincir haline gelmeyi hedefleyen grup, üç yılda 150 milyon dolar yatırımla 15 estetik hastanesi açmayı hedefliyor.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

Mersin Şehir Hastanesi açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'in tarihi bir günü yaşadığını belirtti.

15 şehir hastanesi Haberi

15 şehir hastanesi


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şehir Hastaneleri Projesi'nin kendisinin 11 yıllık hayali olduğunu belirterek, "Hastayı daha da hasta hale getiren, yoran, bezdiren bir sağlık hizmeti anlayışını 11 yıllık dönüşüm içinde ortadan kaldırmıştık. Şimdi bu şehir hastaneleriyle sağlık hizmetinin kalitesini daha da artırıyor, bütün imkanları bir araya topluyor, hizmet alımını, hizmet sunumunu çok daha kolaylaştırıyoruz" dedi.


Erdoğan, Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsünün temel atma töreninde yaptığı konuşmaya, tesisin ülkeye ve millete hayırlı olması dileğiyle başladı.


İstanbul'da 12 Eylül'de yapılan törende 14 ilde yapılacak 15 şehir hastanesinin protokolünü imzaladıklarını anımsatan Erdoğan, bugün de bu planlanan hastanelerden birinin temelini attıklarını söyledi.


Kendisinin istisna durumlar dışında prensip olarak temel atma törenlerine katılmadığını belirten Erdoğan, "Şehir Hastaneleri Projesi benim 11 yıllık hayalim ve bu büyük hayali gerçeğe dönüştürürken...