19 / 04 / 2024

16 nisan gayrimenkul sektörü

16 nisan gayrimenkul sektörü

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 16 Nisan referandumu sonrası gayrimenkul sektörünün canlanacağını söyledi.

İki şehirde KDV'den muaf arsa satılacak! Milli Emlak'ın Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 4 Nisan ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

O ildeki 16 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 20 Kasım'da!

Osmaniye Hasanbeyli Belediyesi, Osmaniye ili, Hasanbeyli ilçesinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Osmaniye Hasanbeyli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gübre fiyatlarında rekor seviye! İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi

Gübre ücretleri adeta rekora ilerliyor. 16 Nisan'dan itibaren gübre ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Güncelleme ardından gübre ücretlerindeki son durum şu şekilde oldu. İşte güncel gübre ücretleri.

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 16 Nisan Pazar güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Son dakika haberine göre, milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. BP, Opet, PO ve Total gibi markaların 16 Nisan 2023 tarihli fiyat listelerine göre, illere göre benzin, motorin ve LPG fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Dolar bugün ne kadar? 16 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Doları 16 Nisan Pazar günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın altıncı gününde 19,34 TL’den işlem görüyor. İşte 16 Nisan Pazar kuru…

16 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.248 liradan satılıyor. 16 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Nisan altın fiyatları!

16 Nisan evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? T.C No ile evde bakım maaşı sorgulama!

16 Nisan 2023 tarihi itibariyle evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Evde bakım maaşı yatmayan vatandaşlar, e-Devlet ve SMS üzerinden ödeme durumlarını sorgulayabilirler.

Peugeot SUV 5008 Nisan fiyatları tek tek açıklandı! Hemen bu fırsata bakın! İşte 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Peugeot SUV 5008, Nisan ayına özel 240 bin TL'ye, 12 ay yüzde 0.99 faizle satışa sunuluyor. Peki Peugeot SUV 5008 Nisan fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

2023 hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları 2023 kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç TL? soruları merak edilip araştırılıyor. İşte 16 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 16 Nisan 22, 18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? Son dakika!

16 Nisan altın bilezik fiyatları yatırımcılar ve altın bilezik almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarını yükselmesi ile altın bilezik fiyatları resmen fırladı. 16 Nisan 22, 18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

16 nisan gayrimenkul sektörü Haberi

16 nisan gayrimenkul sektörü

İnşaat sektörünün bir süredir girdi maliyetlerini konut fiyatlarına yansıtmadığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 16 Nisan referandumundan sonra sektörde hem canlanma hem de fiyatlarda artış yaşanmasını beklediklerini söyledi.


YATIRIMCI GÜVENLİ LİMAN ARAR


Artan dövizle birlikte demir ve çimento fiyatlarının çok hızlı yükseldiğini; fakat konut fiyatlarının baskılandığını dile getiren Yavuz, inşaat sektörü ve yatırımcıların referanduma kilitlendiğini ve sektörün güven ve istikrar arayışı içinde olduğunu kaydetti. Piyasanın, sonuç ne olursa olsun istikrar beklentisi içinde olduğuna dikkat çeken Ali Yavuz, konut açığı sürdükçe satışların da devam edeceğini ve sektörün durmayacağını dile getirdi.


“Yatırımcı güven arıyor, önünü görmek istiyor” diyen Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü: “Gayrimenkul uzun vadede en karlı yatırımdır. Konut alımları için şu anda avantajlı bir dönemdeyiz. Bir süredir ertelenen konut zamları...