23 / 04 / 2024

17 ETBAR nerede

17 ETBAR nerede

Cumhurbaşkanı kararıyla, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan 17. ETBAR 01 Gelibolu Yarımadası 1. kısım doğal sit alanı kapsamına giren alan "kesin korunacak hassas alan" olarak ilan edildi.

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Beyaz eşya konusunda iddialı bir konumda olan Hoover, kendi gibi iddialı bir bulaşık makinesi üretti. HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesini görücüye çıkaran Hoover, bulaşık makinesine ilişkin tüm detayları paylaşırken, bu ürünün nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

DEPREM: Son dakika! Türkiye'de en son nerede, nasıl deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? 17 Temmuz 2023!

17 Temmuz'da meydana gelen son dakika depremleriyle ilgili bilgilere ulaşmak isteyenler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi verilerine yoğun bir şekilde başvuruyor.  İşte ayrıntılar...

Son depremler! 17 Haziran 2023 deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Bu sorular yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra çok sık sorulmaya başlandı. İşte 17 Haziran 2023 deprem listesi!

17 Mayıs son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

17 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son dakika deprem listesi nasıl öğrenilir? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

Elektrikler yarın kesilecek! Elektrikler nerede kesilecek! 17 Mayıs 2023 Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 17 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem mi oldu? 17 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından deprem listesi sorgulanıyor. İşte 17 Nisan 2023 deprem listesi!

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Beko Bulaşık Makinesi,hijyenmax özelliği,ayarlanabilir sepeti sahip olduğu 6 yıkama programı ile öne çıkıyor. Peki Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı özellikleri neler, en uygun nerede satılıyor? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı denince akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, 270531 EB No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

 Hp 14S Pentium NoteBook en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Hp NoteBooklar hafifliği ve ufak ebatları açısından çok tercih edilen bilgisayarlar arasında. 2023'te yeni bir NoteBook sahibi olmak isteyenler araştırma yapıyor.   Peki, Hp 14S Pentium NoteBook ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

 Vakti paradan değerli olanlar beyaz eşya seçimini de ona göre yapıyor. Hızı insanalrı cezbeden Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Sharp buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Sharp buzdolabı en uygun fiyatla nerede satılıyor? Peki Sharp buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

17 ETBAR nerede Haberi

17 ETBAR nerede

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki 17. ETBAR 01 Gelibolu Yarımadası 1. kısım doğal sit alanı kapsamına giren alan "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan 1. kısım doğal sit alanı kapsamına giren alanın kroki ile sınır ve koordinatları yer aldı.

Bu kapsamda, Gelibolu ilçesinde bulunan 17. ETBAR 01 Gelibolu Yarımadası 1. kısım doğal sit alanı kapsamına giren alanın, "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi.

Karar için