29 / 03 / 2024

17.Bursa Yapı Fuarı

17.Bursa Yapı Fuarı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Bursa Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı!

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı. Zirvede konuşan Oda başkanı Can Şimşek, "Belediyelerimiz yarışmalara karşı duyarlı değil" sözleriyle sitemde bulundu.

27. Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

TMMOB Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

1250 üretici 38. Yapı Fuarı'nda buluştu!

Türk yapı sektörünün büyük buluşması olan 38. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul'da, 105 ülkeden 1250 üretici firma 17 bin 400 ürün ve hizmetini sergiliyor.

Sanpark Otopark Sistemi 38. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan 38. Yapı Fuarı ilgine ürünlere ve çözümlere sahne oluyor. 17 bin 400 çeşit ürünün sergilendiği fuarda Sanpark da otopark sorununa hızlı çözüm sunarak 50 metrekareye 50 araç sığdırıyor.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

17.Bursa Yapı Fuarı Haberi

17.Bursa Yapı Fuarı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (RUMELİSİAD) birlikte gerçekleştirdiği organizasyonla Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi Beton-Çimento ve Zemin Kaplama Teknolojisi, Mimari Yapı Teknik Ressamlığı, Yapı Yalıtım bölümlerinde eğitim gören 100’ü aşkın öğrenci, 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırlandı. Fuara katılan öğrenciler sektördeki son yenilikleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaatın konut, hastane, sanayi, yol, köprü gibi bir çok alanda çalışma imkanı sunan bereketli bir sektör olduğunu belirterek, bu bölümü seçen öğrencileri tebrik etti. İmsiad olarak öğrencilerle daha sık bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyleyen Andıç, "Sizlerle bir araya gelerek, mesleki tecrübelerimizi sizlere aktarmayı istiyoruz. Sizlerin gelecekte, meslek hayatlarınızda başarılı olmanız için...