28 / 03 / 2024

1stanbul Ispartakule emlak konut son fırsat

1stanbul Ispartakule emlak konut son fırsat

1stanbul Ispartakule ödemeleri kapsamında yüzde 10 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra Emlak Konut GYO güvencesiyle 120 aya kadar taksitlendirme avantajı sunuluyor. Projede son konutların satış sürecine devam ediliyor....

Emlak Konut GYO 1stanbul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, 1stanbul projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO 1stanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1stanbul projesinde yer alan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları!

İstanbul Avcılar'da inşa edilecek Ispartakule Evleri'nde 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 1.500 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. İşte Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları...

Ispartakule Emlak Konutları nerede?

Teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilecek. Peki Ispartakule Emlak Konutları nerede?

Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Ispartakule Emlak Konutları başvuruları için son gün 3 Temmuz olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ispartakule Emlak Konutları satış fiyatları!

Ispartakule Emlak Konutları satış fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 240 ay vade seçeneğiyle ödeme yapılabiliyor.

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi!

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi kapsamında başvurular devam ediyor. İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Ispartakule Emlak Konut kura 2015!

Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen Ispartakule Evleri başvuru süreci 3 Temmuz'da sona erecek. Proje toplamda 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. İşte Ispartakule Emlak Konut kura 2015 detayları...

Ispartakule Emlak Konut satılık!

Kura çekilişinin 12 Temmuz olarak belirlendiği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Ispartakule Emlak Konut satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ispartakule Emlak Konutları ödeme koşulları!

Ispartakule Emlak Konutları ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Başvuru işlemlerini Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin yürüttüğü proje 3 farklı kategoride kura yöntemiyle satılıyor.

Ispartakule Emlak Konutları başvuru tarihi!

Ispartakule Emlak Konutları başvuru tarihi 3 Temmuz'da sona erecek. Başvuru bedeli olarak minimum 1.000 TL istenen projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ispartakule Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Ispartakule Evleri başvuru süreci 3 Temmuz'da sona erecek. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselecek projede 1.500 adet konut satışa sunulacak. Peki Ispartakule Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

1stanbul Ispartakule emlak konut son fırsat Haberi

1stanbul Ispartakule emlak konut son fırsat

17 ile 19 katlı 11 bloktan meydana gelen 1stanbul Ispartakule ödemeleri kapsamında 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


1stanbul Konutları Ispartakule'de alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


1stanbul Ispartakule ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Avrupa yakası Ispartakule'de inşa ediliyor. 


1stanbul Evleri'nde; yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, fitness center gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


1stanbul Ispartakule ödemeleri dahilinde konut tutarının yüzde 10'u peşinat olarak ödendikten sonra Emlak Konut GYO güvencesiyle 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Telefon: 0212 405 09 40 – 47

Web adresi: www.biristanbul.com

Merve...