30 / 03 / 2024

1stanbul Ispartakule satılık konut fiyatları

1stanbul Ispartakule satılık konut fiyatları

1stanbul Ispartakule nerede sorusunun yanıtı haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları!

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede İhlas Holding imzası bulunuyor...

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları!

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları minimum 585 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ispartakule'de İhlas Holding imzasıyla yükseliyor...

Bizim Evler 8 satılık daire!

Toplam 254 konut ve 8 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 8 projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Bizim Evler 8 satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ebruli Ispartakule satılık daire!

Toplamda 724 daire ve 55 ticari üniteden meydana gelen Ebruli Ispartakule Projesi'nde avantajlı ödeme seçenekleri ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Ebruli Ispartakule satılık daire seçenekleri..

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık daire fiyatları!

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık daire fiyatları 461 bin liradan başlayarak değişiyor. 1.207 konuttan meydana gelen Bizim Evler 6 projesi Mayıs ayında teslim edilecek...

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık!

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık ev tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projede teslimler bu yıl yapılacak.

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık ev!

Ispartakule Bizim Evler 6 satılık ev fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. İhlas Yapı tarafından inşa edilen proje 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık!

Daire satışlarının kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule satılık konut!

Bizim Evler 6 Ispartakule satılık konut tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje 414 bin 210 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Ispartakule Evleri Bahçeşehir satılık daire!

Ispartakule Evleri Bahçeşehir satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede başvurular Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Ispartakule Emlak Konut satılık!

Kura çekilişinin 12 Temmuz olarak belirlendiği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Ispartakule Emlak Konut satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ispartakule'de inşa edilen İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazasından oluşuyor. Projede daire alanları 116 metrekareden başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

1stanbul Ispartakule satılık konut fiyatları Haberi

1stanbul Ispartakule satılık konut fiyatları

Ispartakule içerisinde kurulan 1stanbul projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 1stanbul Ispartakule nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


1stanbul Ispartakule Evleri, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı projesi olarak hayata geçiriliyor. 1stanbul Ispartakule Konutları kapsamında 17 ila 19 katlı 11 blok bulunuyor. 




1stanbul Ispartakule Rezidans kapsamında toplamda 1118 konut yer alıyor. Bu konutların alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. 


1stanbul Ispartakule fiyat listesi!

1stanbul Ispartakule satılık konut fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. 


1stanbul Ispartakule ne zaman teslim?

1stanbul Ispartakule teslim tarihi 2013 senesinin Ağustos ayı olarak belirlendi. Projenin toplam inşaat alanı ise 206 bin metrekare...