29 / 03 / 2024

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Halil Çağan tarafından kuruldu.

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Brs 2 İnşaat Malz.Alım Satım Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Ve Madeni Yağlar Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brs 2 İnşaat Malz.Alım Satım Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Ve Madeni Yağlar Dış Tic.Ltd.Şti. Arnavutköy'de Bülent Deli tarafından kuruldu.

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

2 İ İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 İ İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail   İşeri tarafından kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 165 bin 240,10 TL oldu.

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Şafak tarafından kuruldu.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

YDA İnşaat'ın 11. kupon faiz oranı yüzde 2,8975!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 10.kupon ödeme işlemi bugün gerçekleşti, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarıldı. 11. kupon faiz oranı yüzde 2,8975 olarak kesinleşti.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi Haberi

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi, Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkez, tarafından ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) iş birliğiyle yarın (19 Ekim 2017) Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek. Hasanoğlu İnşaat da zirvede, silver sponsor olarak yer alacak.


2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'nde Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Massachusetts Institute of Technology (MIT) Gayrimenkul Finansı ve Geliştirme Programı Başkanı Prof. Dr. Tony Ciochetti, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Ferdi Erdoğan'ın yanı sıra inşaat sektörünün önde gelen şirket ve kurumlarından temsilciler konuşmacı olarak yer alacak.


Hasanoğlu İnşaat, 11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşen  MÜSİAD...