25 / 04 / 2024

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin yeni durağı 13 Mayıs'ta Antalya olacak. Zirvede, geleceğin şehir ve mekanlarını oluşturan şirketlerin başarı hikayelerine yer verilecek, akıllı şehirler masaya yatırılacak.

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

Alya 4 Mevsim ön talep topluyor! Yeni proje!

Modern şehircilik çizgisinde, güvenilir ve örnek alınan şirket vizyonuyla yatırımlarına hız kesmede devam eden BOSS4 Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya 4 Mevsim’de ön talep toplanıyor.

Azerbaycan işgalden kurtulan bölgeleri yeniden imar edecek! 

Azerbaycan, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda modern şehircilik ilkelerini temel alarak yeniden imar edecek. 

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Hatay Samandağ'a üst yapı yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde HBB ekipleri modern şehircilik anlayışına uygun olarak çalışmalarına devam ediyor.

Kastamonu'daki tarihi konaklar restore ediliyor!

Göreve geldiği günden itibaren tarihi, kültürel ve modern şehircilik projeleriyle takdir toplayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Modern şehircilik yatay mimariye bağlı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl yapılan konut konferansında müteahhitler için çizdiği yatay bina konsepti karşılık bulmaya başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, ticaret sicil kaydı silinmiş olan veya şirket unvan ve amaç maddesini değiştirmesi nedeniyle tasfiyesine karar verilen 2 kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgeleri iptal etmiştir.

Çevre ve Şehircilik'ten 2 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, ticaret sicil kaydı silinmiş olan veya şirket unvan ve amaç maddesini değiştirmesi nedeniyle tasfiyesine karar verilen 2 kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgeleri iptal etmiştir.

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman Haberi

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman

İlki 26 Şubat'ta Adana'da gerçekleştirilen 'Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Antalya'da toplanıyor. Rönesans Holding ve Emlak GYO'nun ana sponsorluğunda, DÜNYA gazetesi ile CNBC-E işbirliğinde, Franke, Hâfele ve Yıldız Entegre desteğiyle gerçekleştirilecek zirveye iş dünyası, siyaset ve medyadan fikir önderleri katılacak. İlki Adana'da yapılan ve kentsel dönüşüm süreçleriyle yatırım fırsatlarının tartışüdığı zirvenin bu sefer odağında geleceğin akıllı şehirleri yer alıyor. "Sürdürülebilir ve ekolojik şehirler nasü yaratılır?" sorusuna cevap aranacak panellerde ayrıca, firmaların bu konudaki çalışmaları ve geleceğe yönelik projeleri de paylaşılacak. Akıllı şehirleşmede özel sektöre düşen görevlerin masaya yatırılacağı zirve, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel himayesinde gerçekleştiriliyor. 'Yüksekten Uçanlar' paneliyle açılacak zirvenin bu ilk oturumunda ürünleri ve çözümleriyle geleceğin şehir ve mekanlarını oluşturan şirketlerin başarı hikayelerine yer verilecek....