26 / 04 / 2024

2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı

2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

GYODER, Azerbaycan’da Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılıyor.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Azerbaycan, Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazar oldu!

Bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi ile Elanexpo Ortaklığında Bakü Expo Center’da geçekleşecek olan, 2. RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, sektör profesyonellerini ikinci kez bir araya getirecek.

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 

Fuzul GYO 2024'te Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer projelerinden 529 milyon 447 bin TL uluslararası satış hasılat tutarı elde etmeyi hedefliyor. 

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Sigortada yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor! Detaylar peş peşe geldi!

“2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi” sigorta sektörünün temsilcilerini buluşturdu. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, sigorta sektörünün afet yaralarının sarılmasında önemli rol oynadığını aktarırken, SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, 'Sigorta 3.0'la birçok değişimin yaşanacağını söyledi

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Altın 2 bin doların altına geriledi! Altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş daha ne kadar devam edecek?

Uluslararası borsalarda 2 bin 50 dolara kadar yükselen altın yeniden düşüş trendine girdi. Ons altın kar satışlarıyla 2 bin dolar sınırının altına gerilerken, gram altın fiyatları da düştü. Peki, altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? İşte uzmanından bu soruların yanıtları…

IMF, Türkiye’nin 2024 yılı enflasyon tahminini yüzde 35,2 olarak açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), yayınladığı raporda Türkiye ekonomisinin bu yıl 2.7 büyüyeceğini belirtirken, enflasyon rakamlarının 2 yıl daha çift haneli rakamlarda dolaşacağını öngördü.

Ons altın 2 bin dolar sınırını geçti! Gram altın bin 250 liraya tırmandı! Altında yükseliş sürecek mi?

Uluslararası borsalarda altın yeniden 2 bin dolar seviyesini aştı. Ons altın en yüksek 2 bin 22 dolar seviyesine tırmanırken, gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Şu saatlerde gram altın bin 250 liradan işlem görüyor.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı Haberi

2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı

22-24 Kasım tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarında Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle katıldı. 

Açılışını Azerbaycan Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Başkanı Kerem Hesenevov ’un yaptığı fuara Türkiye’den de pek çok önemli marka ve GYODER de katılıyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İhami Aliyev fuar ziyaretinde Onur Park Life İstanbul projesiyle de yakından ilgilendi. Türkiye’den de önemli isimlerin yer aldığı fuar, Azerbaycan’ın 2016 yılındaki tek sektörel gayrimenkul organizasyonu olma özelliğini taşıyor.


Onur Park Satış Müdürü Deniz Ağaç, ‘ Azerbaycan, son 5 yıldır Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazarların başında geliyor. Bu nedenle Azerbaycan bizim için önemli. Projemizin yatırımcılardan gördüğü ilgi ise bizi memnun etti.’ dedi.


Detaylı Basın Bilgisi İçin:

Tel: 0212 466 43 35

www.irmakpr.com