25 / 04 / 2024

2. Rising City Gayrimenkul Fuarı

2. Rising City Gayrimenkul Fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 15. Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapsamında Ekonomi Bakanlığının destekleriyle alım heyeti organizasyonu düzenledi.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Gayrimenkul ve inşaat fuarları yatırıma zemin sağladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP tarafından düzenlenen Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı ile Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, 30'un üzerinde ülkeden 300 yatırımcıyı ağırlıyor.

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Bursa'da inşaat fuarı devam ediyor!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı devam ediyor. Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı.

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

İnşaat sektöründe yabancı yatırımcı isteği!

15'inci Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez ve Umman Ticaret Odası’nın heyet başkanı Awad Al Mayasi sektörle ilgi bilgi verdi.

2. Rising City Gayrimenkul Fuarı Haberi

2. Rising City Gayrimenkul Fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, eş zamanlı olarak kapılarını açan 15. Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapsamında Ekonomi Bakanlığının destekleriyle alım heyeti organizasyonu düzenledi.


2017 yılı içinde yüzde beş büyüme hedefleyen inşaat sektörü temsilcileri, 15. Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapsamında düzenlenen alım heyeti organizasyonunda yabancı iş insanlarıyla bir araya geldi. Bütün gün süren ikili iş görüşmelerine 33 ülkeden 300'ü aşkın yabancı yatırımcı katılırken, düzenlenen görüşmelerde önemli iş birliklerinin temelleri atıldı.


Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından Bursa'ya gelen iş insanlarını, Bursa inşaat sektörü temsilcileriyle aynı masada buluşturan organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez, Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarlarının Türkiye'de sektörün en önemli fuarları arasında yer...