29 / 03 / 2024

2009\'un AVM Tüketici Araştırması sonuçları

2009\'un AVM Tüketici Araştırması sonuçları

2009 yılı "AVM Tüketici Algı Araştırması"nın sonuçları 14 Ocak Perşembe günü açıklanacak

Recep Baştuğ: Konut ve tüketici kredi talepleri yüzde 50'nin üzerinde düştü!

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ yaptığı açıklamada, konut, tüketici ve taşıt gibi bireysel kredi taleplerinde yüzde 50'nin, kredi kartı harcamalarında yüzde 30'un üzerinde düşüş yaşandığını söyledi.

AVM'ler tüketici ihtiyaçlarına göre değişiyor!

PerAModa'nın kurucusu Engin Yıldırım, Türkiye'de ilk açılan AVM'lerin, alışveriş yapmak için gidilen merkezler olduğunu, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda AVM'lerin de evrim geçirdiğini söyledi..

ABD'de tüketici güveni son 7 yılın zirvesinde!

Tüketici eğilimlerini ölçen Conference Board'un bugün açıklanan verilerine göre, ABD'de Tüketici Güven Endeksi ekimde bir önceki aya kıyasla 5,5 puan artarak 94,5 oldu.

Tüketici Kanunu yürürlük tarihinden önceki dönemleri kapsar mı?

Yeni Tüketici Kanunu olan 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe girdi. Peki, Bu Tüketici Kanunu yürürlük tarihinden önceki dönemleri kapsar mı?

Yapı Kredi Koray GYO tüketici davalarının son durumlarını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO tüketici davalarının son durumlarını yayınladı.

Tüketici konseyinin görevleri nelerdir?

Tüketici konseyinin kuruluş ve görevleri ile toplantı, çalışma usul ve esasları Tüketici Konseyi Yönetmeliği kapsamında düzenliyor. Peki, tüketici konseyinin görevleri nelerdir? Tüketici konseyi ne iş yapar?

Tüketici Konseyi Yönetmeliği tam metni!

Tüketici Konseyi Yönetmeliği 5 Temmuz 2014 tarihinde 29051 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, Tüketici Konseyinin kuruluş ve görevleri ile toplantı, çalışma usul ve esaslarını düzenliyor...

Tüketici fiyat endeksi Haziran 2014!

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE), hanehalklarının tüketimine yönelik mal ve hizmet fiyatlarının zaman içindeki değişimini ölçüyor. Tüketici fiyat endeksi, TÜİK tarafından açıklanıyor. İşte Tüketici fiyat endeksi Haziran 2014...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi tüketici davaları ile ilgili güncelleme yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi tüketici davaları ile ilgili güncelleme yaptı.

Geleneksel tüketici ödülleri yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı!

2001 yılında yürürlüğe giren Geleneksel tüketici ödülleri yönetmeliği 27 Haziran 2014 tarihinde 29043 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Yeni Tüketici ödülleri yönetmeliği ile yürürlükten kaldırıldı...

Tüketici ödülleri nelerdir?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 60 ncı ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan tüketici ödülleri yönetmeliği gereğince tüketicilere belli zamanlarda belli durumlarda ödüller veriliyor. Peki, tüketici ödülleri nelerdir?

Tüketici Güven Endeksi yüzde 3 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen Tüketici Eğilim Anketi verilerinden hesaplanan Tüketici Güven Endeksi haziran ayı sonuçları açıklandı. Tüketici Güven Endeksi yüzde 3 azaldı...

Tüketici ödülleri yönetmeliği tam metni!

Tüketici ödülleri yönetmeliği, 27 Haziran 2014 tarihinde 29043 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi için verilecek ödüllere ilişkin esasları düzenliyor...

2009\'un AVM Tüketici Araştırması sonuçları Haberi

2009\'un AVM Tüketici Araştırması sonuçları

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ve Akademetre Research işbirliğiyle yapılan 2009 yılı "AVM Tüketici Algı Araştırması"nın sonuçları 14 Ocak Perşembe günü açıklanacak.

AYD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 17 ildeki, en genci 1 yaşında olan AVM'lerde 18-65 yaş arasındaki ziyaretçilerin görüşleri alınarak gerçekleştirilen araştırmanın sonuçları, sunum ve panel ile sektör yetkililerine ve gazetecilere...