29 / 03 / 2024

2013 iş bankası kar oranı

2013 iş bankası kar oranı

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Banka'nın 2013 yılı sonunda aktif büyüklüğü yüzde 20 artışla 210,5 milyar liraya yükselirken, özkaynak büyüklüğü 23,6 milyar lira seviyesine ulaştı...

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası'ndan nakit ihtiyacı olanlara anında kredi müjdesi!

İş Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını geciktirmeden karşılamak istemeleri durumunda özel bir çözüm sunmaktadır. "Anında Kredi" olarak adlandırılan bu hizmet, pratik bir bireysel kredi seçeneği olarak öne çıkmaktadır.

İş Bankası az önce duyurdu! Hesaplara geri ödemesiz tam 1.000 TL yatacak!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin yaptığı işlemlerden avantajlı çıkması için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği yeni kampanya kapsamında, başvuru yapanın hesabına tamı tamına bin TL yatıracağını duyuran İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım şartlarını duyurdu.

İş Bankası araç sürücülerinin hesabına tam bu kadar para yatıracak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan olan Türkiye İş Bankası, araç sürücülerine özel yeni bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını paylaşan İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

İş Bankası yeni kampanyasını duyurdu! Son gün 30 Haziran!

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması geldi. İş Bankası'nın verdiği bilgilere göre; kampanyanın son günü 30 Haziran olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

Her gün bir yeni kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında verdiği hediyelerle de oldukça cömert davranmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine tam 1.000 dolara kadar hediye vereceğini duyurdu.

İş Bankası düğmeye bastı! Bu para sadece İş Bankası müşterilerinin hesabına yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Türk İş Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Kampanya kapsamında hesaplara 75 TL yatırılacağını duyuran İş Bankası, kampanyanın akaryakıt alışverişlerinde geçerli olacağını paylaştı.

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan büyük bir açıklama geldi

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlar hakkında bomba bir açıklama geldi. Bankanın vereceği kredi miktarını duyanların ağzı açık kaldı.

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 31 Mayıs 2023'te son!

İş Bankası, eğitim sektöründe harcama yapanlar için MaxiPuan kampanyası sunuyor! İşte ayrıntılar...

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

Her geçen gün düzenlediği kampanyalarla beraber müşterilerinin yaptığı işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. İş Bankası, düzenlediği bu kampanyayla müşterilerine 75 TL MaxiPuan vereceğini paylaştı.

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

2013 iş bankası kar oranı Haberi

2013 iş bankası kar oranı


İş Bankası 2013 yılında 3,2 milyar net kar elde etti. 


İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Banka'nın 2013 yılı sonunda aktif büyüklüğü yüzde 20 artışla 210,5 milyar liraya yükselirken, özkaynak büyüklüğü 23,6 milyar lira seviyesine ulaştı. İş Bankası'nın net karı ise 2013 yılsonu itibarıyla 3,2 milyar lira oldu.


İş Bankası'nın aktif büyümesine en büyük katkıyı, 2013 yılında yüzde 26,4 artışla 134,8 milyar lira seviyesine ulaşan kredi portföyü sağladı. Yılsonu itibarıyla İş Bankası ve mali iştiraklerinin, sağladıkları nakdi ve gayri nakdi kredilerle Türkiye ekonomisine yaptığı katkı 185 milyar liraya ulaştı. 


Kredilerinin aktif içindeki payı yüzde 64,1 olan İş Bankası'nın ticari nitelikli kredileri 96,4 milyar liraya ulaştı. 


Geçen yıl itibariyle İş Bankası'nın takipteki kredilerinin toplam kredileri içindeki payının sektör ortalamasının altında kalarak yüzde 1,6 seviyesinde gerçekleştiği...