19 / 04 / 2024

2013 Satılık otel sayısı

2013 Satılık otel sayısı

YABANCI turist sayısında artış sürerken, satılığa çıkan turistik tesis sayısında da patlama yaşanıyor. Türkiye'de satılık turistik tesis sayısındaki artış 2013 'te, bir önceki yıla göre yüzde 77 artış gösterdi...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Cathay Sone İstanbul satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Sone İstanbul Basın Ekspres satılık daire!

Sone İstanbul Basın Ekspres satılık daire bilgileri haberimizde yer alıyor. Sone İstanbul Küçükçekmece projesinde 1.067 adet konut, otel ve ticari birimlerin yapılması planlanıyor...

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Sone İstanbul Küçükçekmece satılık!

Toplam 1.067 adet konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğu bulunuyor. Sone İstanbul Küçükçekmece satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Satılık otel sayısı yüzde 129'a ulaştı!

Turizm sektörü uzmanlarına göre otellerin satılığa çıkmasının ana nedeni bankalara olan borç ve turist gelmediği için işlerin döndürülememesi ve kârsızlık olarak gösteriliyor.

Satılık otel sayısı son 1 yılda yüzde 129 arttı!

Son bir yılda satılığa çıkarılan otel sayısının yüzde 129 arttığı belirtiliyor. Aralarında beş yıldızlıların da bulunduğu tesislerin satış gerekçesi ise düşük karlılıklar ve borçlar Türkiye turizmindeki kriz otelleri vurmaya başladı.

Sahibinden satılık otel sayısı yüzde 129 arttı!

Türkiye'de bir yılda satılık otellerle ilgili ilan sayısı bir yılda yüzde 129 artı. Aralannda 5 yıldızlı otellerin de olduğu tesisler kârsızlık ve borçlar nedeniyle satılığa çıkarılıyor.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

2013 Satılık otel sayısı Haberi

2013 Satılık otel sayısı

YABANCI turist sayısında artış sürerken, satılığa çıkan turistik tesis sayısında da patlama yaşanıyor. Türkiye'de satılık turistik tesis sayısındaki artış 2013 'te, bir önceki yıla göre yüzde 77 artış gösterdi. 


Satışa sunulan turistik tesisler arasında tatil köyleri, butik oteller ve apart oteller bulunuyor. Satılık turistik tesis ilanları en çok Antalya, İzmir, Muğla, Aydın ve İstanbul illerinde dikkat çekiyor. 


Öte yandan Balıkesir, Mersin ve Çanakkale'de de her ay çok sayıda satılık turistik tesis ilanı yayınlanıyor. 


Satılık otel fiyatlarına bakıldığında İstanbul'da rakamlar 55 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. İzmir'deki güncel satılık otel ilanları arasında en yüksek fiyat 8 milyon TL'yi bulurken, Antalya'da 3 milyon Euro, Muğla'da 16 milyon Euro'yu buluyor. 


Ticari...