26 / 04 / 2024

2013 yılında görücüye çıkan konut projeleri

2013 yılında görücüye çıkan konut projeleri

2013 yılı içinde görücüye çıkan konut projelerinde İstanbul'un başı çektiğini görüyoıuz. Anadolu'daki yatırımcılarının da ilgisini çeken projelerin birçoğunda lansman dönemi satışlar hem yatırımcısının hem de üretici firmaların yüzünü güldürüyor...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan Tefal FV5695 turbo pro buharlı ütü görücüye çıktı!

Tefal, buharlı ütü almak isteyenlerin tam hayalindeki gibi bir ürünü satışa sundu. FV5695 turbo pro buharlı ütüyü görücüye çıkaran Tefal, uygun fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis, ‘Pro One’ hamlesiyle ticari araç sektöründe liderliği amaçlıyor. Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 aracını görücüye çıkardı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Evler artık internetten görücüye çıkacak!

Dünyanın önde gelen fuarları bu yıl Koronavirüs nedeniyle açılmadı. Virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar dijital fuarcılık dönemine başladı. İlk dijital fuar duyurusunu MİPİM yaptı. Duyuruya göre evler görücüye internet üzerinden çıkacak.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Talas 325 Projesi görücüye çıkıyor!

Kayseri’de inşaat sektörünün parlayan yıldızı Avenir İnşaat’ın Talas İlçesi’nde hayata geçireceği Talas 325 Projesi görücüye çıkıyor.

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

İnsay Yapı, iki projesini Azeri pazarında görücüye çıkarıyor!

Yerli yabancı pek çok ziyaretçiyi bir araya getirecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda İnsay Yapı, iki projesini görücüye çıkarıyor...

Propa Vista görücüye çıktı!

Mevcut konutların yüzde 65’i daha ön lansman dönemindeyken satılan Propa Vista görücüye çıktı. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

2013 yılında görücüye çıkan konut projeleri Haberi

2013 yılında görücüye çıkan konut projeleri

2013 yılı içinde görücüye çıkan konut projelerinde İstanbul'un başı çektiğini görüyoıuz. Anadolu'daki yatırımcılarının da ilgisini çeken projelerin birçoğunda lansman dönemi satışlar hem yatınmasının hem de üretici firmaların yüzünü güldürüyor. Bu yıl inşaat firmaları ortalama 3 günde bir müşterilerine yeni proje seçeneği sundu. İşte sizler için seçtiğiimiz vitrindeki gözde ve yeni konut projelerden bazıları:


BAHÇETEPE Firma: Makro lnş ve Akyapı ile Emlak Konut GYO Semt: Başakşehir Daire tipi: 2+1 plus, 3+1, 4+1 ve 5+1 deluxe Fiyatı: 200 bin lira düzeyinden başlıyor. 

NEXUS Firma: Metsan Semt: Kartal Daire tipi: stüdyo - 1+1,2+1 ,3+1, +1 Fiyat: Metrekaresi 3 bin lira Teslim: 2015 En avantajlı yönü: Fiyatı ve lokasyon 

NEF MERTER 13 Firma: Timur Holding Semt: Merter Daire tipi: home-ofisfer ve konutlar mevcut Fiyat: 220 bin...