18 / 04 / 2024

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.



Başakşehir Belediyesi çok konuşulacak bir projeye imze atmaya hazırlanıyor. Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, yeni bir konut projesi hayata geçiriliyor.

“Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam” sloganıyla inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri’nde, 6 blokta toplam 445 konut bulunacak.

Proje alanında iki farklı tipte 267 tane 2 oda 1 salon ve 178 tane 3 oda 1 salon konutlar ön talep fırsatı ve maliyetine yakın ücretlere satılacak.

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak ta görücüye çıkıyor!

17 bin 420 metrekarelik bölgede hayata geçirimesi planlanan kentsel dönüşüm projesi, Avrupa’nın en büyük sağlık alanlarından biri olarak bilinen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayapark Millet Bahçesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na komşu konumda yükselecek.

Şehrin her alanına ulaşım kolaylığı sunacak olan Kayapark Sakura Evleri projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantısı, İstanbul Havalimanı’na yakınlığı şehrin her bölgesine lokasyon avantajı da sunuyor olacak. 

https://www.kayaparksakuraevleri.com/
    


Geri Dön