25 / 04 / 2024

2014 bitmeden teslim edilecek konut projeleri

2014 bitmeden teslim edilecek konut projeleri

2014 yılının bu son ayında kimi konut projesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeni yıl gelmeden hangi nitelikli konut projesinde teslim süreci yaşanacak dersiniz? 2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

FerYapı 3 projesini teslim etmeye hazırlanıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen lstWest ve Şişli'de ofis hizmeti vermeye başlayan iTower'ı teslim eden FerYapı, şimdi de 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun.

2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

2014 yılının bu son ayında kimi konut projesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeni yıl gelmeden hangi nitelikli konut projesinde teslim süreci yaşanacak dersiniz? 2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

QBahçe projesi evleri erken teslim etti!

Aralık 2014'de teslim edilmesi planlanan QBahçe'nin temmuz ayında teslim edilmesi yatırımcının yüzünü güldürdü. Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen 98 konutluk QBahçe projesinde teslimler planlamadan 5 ay önce gerçekleşti.

Panorama Koç Life teslim tarihi!

Panorama Koç Life teslim tarihi kapsamında ilk blokta yer alan dairelerin Ağustos 2014 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer'de yükselen proje, Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor...

Code İstanbul projesi Aralık 2014'te teslim edilecek!

Aralık 2014'te sahiplerine teslim edilecek Code İstanbul kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

QBahçe’de erken teslim rüzgarı esiyor!

Aralık 2014’de teslim edilmesi planlanan QBahçe’nin temmuz ayında teslim edilmesi yatırımcının yüzünü güldürdü. Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen 98 konutluk QBahçe projesinde, teslim heyecanı yaşanıyor.

Head Ofis projesi 2014 Haziran'da teslim edilecek!

Şirket merkez ofisleri için özel olarak tasarlanan Ataşehir Head Ofis, yenilikçi konsepti ve geniş ofis seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Projenin Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor...

Dap Yapı 4 projesini 2014 sonunda teslim edecek!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "2014 yılının sonuna kadar sonuna kadar Dalga, Tango, Burgu Kuleler ve Z Ofis projelerimizde teslim aşamasına geçeceğiz" dedi.

Ege Boyu projesinin ikinci etabı Temmuz 2014' te teslim edilecek!

Ege'de yaşam başlıyor SİNPAŞ GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda yaşam başlıyor. İkinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan daire için de satışlar devam ediyor.

Erkanlı Monza 2014 sonbaharda teslim!

Erkanlı Grup’un, Ankara İncek’te inşa ettiği çevre dostu, yenilenebilir enerji farkı ile öne çıkan Erkanlı Monza Rezidans projesinde 2014 de hayat başlıyor. Projede tüketiciler yüzde 1’lik KDV avantajından da yararlanıyor.

2014 bitmeden teslim edilecek konut projeleri Haberi

2014 bitmeden teslim edilecek konut projeleri

2014 yılının bu son ayında kimi konut projesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeni yıl gelmeden hangi nitelikli konut projesinde teslim süreci yaşanacak dersiniz? İşte yeni yılı yeni evde karşılatacak o projeler... 



Mari Rezidans

Yeşildağ İnşaat'ın Kağıthane'de hayata geçirdiği Mari Rezidans projesinde yaşam Aralık'ta başlıyor. Toplam 137 adet konutun bulunduğu projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Fiyatların 594 bin TL ila 876 bin TL arasında değiştiği Mari Rezidans ta yüzde 50 peşinat ve kalan yüzde 50 bakiyeyi 36 ay 0 faiz imkanıyla ödemek mümkün.



Mari Rezidans iletişim:

Telefon: 444 9 344 - (212) 210 93 44 

Web Adresi: http://marirezidans.com/



Corner Life 

Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Corner Life Güneşli projesi 211 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor...