29 / 03 / 2024

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor



Satışların devam ettiği Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da başladı. Premier Kampüs Ofis hakkında konuşan FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, "Ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen projemiz, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. 

Geniş sosyal olanaklarıyla dünyadaki ofis tercihinin Türkiye'deki ilk örneği olan 'Premier Kampüs Ofis'te 120 metrekareden 25 bin metrekareye varan akıllı ve verimli üniteler bulunuyor. Premier Kampüs Ofis için planlanan teslim tarihi bu yıl Aralık ayı" dedi. Ofis çalışanları için sosyal donatılara da yer verilen projede; 6 bin metrekarelik dev kampüs meydan, restoran ve kafe, kampüs bahçe, spor merkezi, havuz ve SPA, hobi alanları, her katta kat bahçesi ve dinlenme odaları yer alıyor. Ayrıca ofisine bisiklet ile gelenler için otopark katında duş ve soyunma odası imkanı da sunuluyor. 

Posta


Geri Dön