29 / 03 / 2024

Ramadan Kumova kimdir

Ramadan Kumova kimdir

Ofis projelerinde uzmanlaştığı dile getiren Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Kumova "FerYapı, yenilikçi ve sürdürülebilir çalışma anlayışıyla ekonomiye değer katıyor" dedi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ramadan Kumova'dan 15 Temmuz mesajı!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Ramadan Kumova: İstanbul'da arsa bulmak çok zor!

FerYapı, devam eden projelerindeki anahtar teslimlerin ardından şehrin merkezinde yeni projeler geliştirmek için kollan sıvadı. Kumova. "İstanbul'da arsa bulmak çok zor. Çözüm yolu kentsel dönüşüm" dedi.

Ramadan Kumova: Türkiye'nin yeni nesil ofislere ihtiyacı var!

'Mutlu Ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yasam Alanları' etkinliğinde kouşan FERYAPI Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova yaptığı açıklamada, Türk iş dünyasının yeni nesil ofislere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ramadan Kumova: Çağa uygun ofisler gerekli!

'Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları' etkinliğinin açılış konuşmasını yapan FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova konuşmasında: " Çağa uygun ofisler gerekli " dedi...

Ramadan Kumova: Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez!

Dünyanın saygın yayınlarından Harvard Business Review'ın öncülüğünde düzenlenen 'Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları' etkinliği bugün İstanbul'da başladı. Ramadan Kumova:" Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez." dedi.

Ramadan Kumova: Dünyanın yeni ofis yönelimi Mutlu Ofisler!

Dünyanın en saygın yayınlarından Harvard Business Review’ın öncülüğünde düzenlenen ‘Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları’ etkinliği bugün İstanbul’da başladı.Ramadan Kumova konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Ramadan Kumova: İnşaat sektörü büyümede hız kesmeyecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, sektör olarak 2013 yılını iyi geçirdiklerini, 2014 yılında ise inşaat sektöründe büyümenin hız kesmeden devam edeceğini ve fiyatların yükseleceğini söyledi...

Ramadan Kumova kimdir?

Muammer Saka ile birlikte Fer Yapı’yı kuran Ramadan Kumova kimdir? Ramadan Kumova inşaat sektöründe hangi projeleri hayata geçirdi? Fer Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ramadan Kumova ve Fer Yapı...

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Ramadan Kumova tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijital bir çağ başladı!

Ofis projelerinde uzmanlaştığı dile getiren Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Kumova "FerYapı, yenilikçi ve sürdürülebilir çalışma anlayışıyla ekonomiye değer katıyor" dedi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ramadan Kumova'dan 15 Temmuz mesajı!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Ramadan Kumova kimdir Haberi

Ramadan Kumova kimdir

İşte  Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Kumova'nın röportajı...


¦Firmanızı kısaca tanıyabilir miyiz?


Profesyonel iş hayatımda uzun yıllar üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük yaptıktan sonra 2010 yılında FerYa-pı’yı kurduk. İlk projemiz olan iTower Bo-monti’deki Sinpaş GYO ortaklığıyla ikinci projemiz İstWest'teki Boyner Holding ortaklığımız, sektöre güven veren bir şirket olarak girip kısa sürede büyümemizde büyük rol oynadı. İlk 5 senede 5 proje hayata geçirerek sektöre öncülük eden şirketler arasında yer almayı başardık. Yenilikçi ve sürdürülebilir çalışma anlayışıyla hareket ediyoruz.


FerYapı olarak ofis projelerinde uzmanlaştığımızı söyleyebilirim. İş dünyasını, ihtiyaçlannı çok iyi analiz ediyoruz ve buna göre projeler gerçekleştiriyoruz. Silikon Vadisinden örnek alman binalarla son teknolojide akıllı ofisler üretiyoruz.


¦Dijital dönüşümü projelerinize nasıl entegre ediyorsunuz? Bu anlamda projelerinizi akıllı ve farklı kılan unsurlar hangileridir?


Dijital dönüşüm, uluslararası...