29 / 03 / 2024

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.



'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. 


FERYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampus Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Mekanik, elektrik tesisat, cephe ve boya işlerinin son aşamaya geldiği projede geri sayım başladı. Kağıthanede konumlanan ve satışı devam eden Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2015 olarak planlandı. FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, "Dünyada ve istanbul'da Y kuşağına uygun çalışma alanları daha çok gayrimenkul geliştiricilerin sunduğu projelerle çözümleniyor. Bu konuda en büyük trend ise Google ve Microsoft'un başını çektiği 'Kampüs Ofis' projeleri. Bu projeler özellikle Y kuşağının ihtiyaçları doğrultusunda inşa ediliyor. 

Türkiye'de ilk olan 'Kampüs Ofis Premier' de buradan yola çıkarak geliştirildi" diye konuştu. 


Akşam


Geri Dön