16 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis satılık!

Premier Kampüs Ofis satılık!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis satılık ofis fiyatları kapsamında projede yer alan ofis metrekare bazlı satılıyor. Projenin metrekare birim fiyatı ise 3 bin 500 dolar olarak belirlendi.



20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Premier Kampüs Ofis  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Kağıthane bölgesinde konumlandırılıyor. Premier Kampüs Ofis satılık ofis fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Ofis projesi olarak hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi  Fer Yapı  tarafından yükseliyor. Fer Yapı Premier Kampüs Ofis projesinde banka kredisi kullanılabiliyor.


Premier Kampüs Ofis satılık ofis fiyatlarından önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te sağlık merkezi, parti odası ve spa gibi imkanlarda mevcut durumda. 


Fer Yapı Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare ve büyük ofisler ise 10 bin metrekare büyüklüğe sahip.


Premier Kampüs Ofis satılık ofis fiyatları:

Kağıthane Premier Ofis Kampüs projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar olarak belirlendi. 


Premier Kampüs Ofis satış ofisi ile 0212 222 47 47 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.  Kağıthane Premier Kampüs Ofis ulaşım bilgileri şöyle:


Kağıthane Premier Kampüs Ofis nerede?

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis telefon numarası: 0212 222 47 47

Premier Kampüs Ofis adres bilgileri: Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane-İstanbul


 Premier Kampüs Ofis satılık!


Premier Kampüs Ofis iletişim bilgileri:

Telefon: 0212 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön