25 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis satılık!

Premier Kampüs Ofis satılık!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Ofis, mağaza, restoran ve cafenin yer aldığı Premier Kampüs Ofis satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolardan başlıyor...



150 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen  Premier Kampüs Ofis  projesi,  Fer Yapı  tarafından Kağıthane'de inşa ediliyor. 20 dönüm alan üzerinde konumlandırılan proje Çelikler Limited Şirketi arazisi üzerinde konumlandırılıyor. 


Az katlı yatay bloklar halinde tasarlanan Premier Kampüs Ofis satılık küçük boylu ofislerin alanları 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta boylu ofislerin alanları ise 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de 25 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen mağaza, cafe, restoran bulunuyor. Projede 6 bin metrekarelik kampüs meydan bulunuyor.


Premier Kampüs Ofis satılık!


Premier Kampüs Ofis satılık ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin 970 dolardan başlıyor. Projenin üst katlarında 5 bin 600 metrekare terasları olan dubleks ofisler bulunuyor.


Premier Kampüs Ofis'te seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası yer alıyor.


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön