29 / 03 / 2024

Premier Kampüs Ofis teslim tarihi!

Premier Kampüs Ofis teslim tarihi!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis teslim tarihi Mayıs 2015 yılı olarak belirlendi. Kağıthane Premier Kampüs Ofis metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolardan başlayarak satılıyor....




Fer Yapı'nın "Olsa olsa Amerika'da olur" sloganı ile satışa çıkardığı Premier Kampüs Ofis projesi İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. 20 dönüm alan üzerinde yükselen  Premier Kampüs Ofis  projesi 150 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.


Kağıthane'de Çelikler arazisi üzerinde hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde metrekare satış fiyatı 2 bin 970 dolardan başlıyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinde küçük, orta ve genel merkez olarak da kullanılabilecek büyük ofisler bulunuyor.


Kağıthane Belediyesi'nin karşısında inşa edilen Premier Kampüs Ofis projesinde küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Orta ofislerin 800 metrekare ile 1.000 metrekare arasında tasarlandığı Premier Kampüs Ofis Kağıthane'de 10 bin metrekarelik ofisler de yer alıyor. Bu ofisler genel merkez olarak kullanıma da yönelik hazırlandı.


Premier Kampüs Ofis teslim tarihi!


Premier Kampüs Ofis teslim tarihi!


Premier Kampüs Ofis teslim tarihi!


Premier Kampüs Ofis teslim tarihi Mayıs 2015 yılı olarak belirlendi. 6 bin metrekarelik Kampüs Meydan'ın yer aldığı Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinde cafeler, restoranlar, SPA, sağlık merkezi, toplantı odaları, kapalı otopark, parti odası, hobi odaları, spor alanları bulunuyor.



Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön